Tal faràs, tal trobaràs

1
Es llegeix en minuts

I després de la derrota, les conseqüències. La més directa de totes, veure com es complica la possibilitat de ser segons. I això no és tot. La confiança també va quedar afectada respecte a un aspecte estructural clau: l'alternança entre Navarro (només a l'Eurolliga perquè es recuperi bé) i Oleson (a la Lliga). De fet, el mal partit de l'americà ahir

(1 de 6 i -1 de valoració) va contribuir en gran mesura a crear alguns dubtes sobre la conveniència o no de seguir utilitzant aquesta fórmula. Segons el meu punt de vista, Oleson segueix sent un candidat molt bo per donar descans a Juanca, però perquè tingui la màgia del de Sant Feliu d'anotar sempre que l'equip més ho necessita li falta un bon tros.

Notícies relacionades

Vist el que es va veure ahir, a la Penya li hauria estat igual perdre a Manresa i guanyar el Fuenla a Badalona. Doncs no, van els de Maldonado i, per desgràcia dels manresans, ho fan al revés. Guanyen a Manresa i perden contra els de Trifón Poch a l'Olímpic. Bromes al marge (que bastanta tela va tenir el final d'aquest partit després de la polèmica falta intencionada assenyalada a Fisher), aquests resultats, així com la derrota dels de Ponsarnau a Sant Sebastià, han empitjorat encara més la situació del Manresa (a tres triomfs de la salvació). A la reincorporació de Laviña i la cessió de Creus júnior, s'hi uneix el fitxatge d'un pivot rodamón: Josh Davis. Tant de bo els portin sort.

Mira que són ganes de complicar-se l'existència. Sens dubte, aquesta és la frase que sembla voler acompanyar el destí dels de Pascual tota aquesta fase regular. Feia dos mesos que els de Tabak no perdien quan van arribar els blaugranes i van trencar aquella bona ratxa de cop. És més, sent la Copa a Vitòria els Navarro i companyia van tornar a derrotar els bascos i els van eliminar a les portes de la final. Però va arribar ahir. I va haver de ser un Caja Laboral en els seus pitjors moments (venia amb baixes, jugadors acomiadats, cinc derrotes seguides a l'Eurolliga i un mal rotllo al vestidor de nassos) l'encarregat d'impedir que el Palau assaborís la 15a victòria consecutiva.