LA CONTRAREFORMA EDUCATIVA

L''ensañanza'

1
Es llegeix en minuts
24 restaurants amb bons plats per menjar a casa

24 restaurants amb bons plats per menjar a casa

'Ensañanza': Tractarfuriosament de l'ensenyament.

Seria magnífic que els nostres pròcers, a més de preocupar-se tant de l''ensañanza' en català, es preocupessin una miqueta del bon ensenyament en català... és a dir, de com aconseguir que els nostres alumnes comprenguin el que llegeixen.

Seria magnífic que els nostres pròcers a més de gesticular tant en defensa "dels nostres nens" es preocupessin d'equilibrar una mica el sistema del costat delspobres, perquè està excessivament escorat del costat delsprogres... Són els pobres els que nodreixen el 25% delfracàs escolar.

Seria magnífic tenir a Catalunya un sistema educatiu en què es poguessin aspirar als nivells d'excel·lència de la Rioja, Astúries, Castella i Lleó, Aragó, Navarra o Cantàbria.

Notícies relacionades

Tampoc sembla, a priori, desmesurat, esperar que algú reconegui que aquestes dades de l'avaluació general de diagnòstic del curs passat no només es corresponen amb la realitat sinó que són confirmades reiteradament per les diferents avaluacions. Les vaig presentar en el debat que vaig moderar a l'inici de l'última campanya electoral alCol·legi de Doctors i Llicenciats. Només dos candidats els van prendre en consideració, però per dir que en realitat no estàvem tan malament.

http://elcafedeocata.blogspot.com.es/