"Tinc un somni"

1
Es llegeix en minuts

"Mariano Rajoy, ¿Qui és?". Aquest és el títol del vídeo de presentació deRajoyque surt a la seva pàgina web sota l'epígraf "En confiança", una de les paraules "estrella" de la seva campanya.El vídeo pretén humanitzar-lo i potenciar les seves qualitats personals.És una idea molt bona, però l'execució és millorable.

Rajoy, com Martin Luther King, té un somni. El seu és ajudar a tirar endavant el seu país. És un somni noble i molt adequat per a un candidat que aspira a ser president en els temps que corren.Un petit detall, quan la veu en off diu "ajudar a tirar endavant el seu país" la imatge que es veu és la de Rajoy amb Angela Merkel.Molt gràfic.

Molts candidats han fet vídeos d'aquest estil per "acostar-se" als ciutadans.És important trobar el punt exacte de cocció perquè un excés de bonança pot convertir el candidat en un superheroi. Una veu greu relata: "En el seu temps de president de la diputació de Pontevedra no va parar fins a fer arribar l'aigua i el telèfon a pobles oblidats de la regió".

Notícies relacionades

El vídeo s'inicia amb una foto massa retocada amb Photoshop.Si vols humanitzar el teu candidat no és convenient treure-li totes les arrugues, ni aprimar-lo uns quants quilos, ni tallar-li un trosset d'un dit. També hauria estat bé sentir-lo parlar. Només hi ha una veu en off.

Això sí, en el missatge elPPés infal·lible. Parlen de la seva experiència, del seu talent i per descomptat de la confiança, adquirida durant la seva carrera política. I les últimes paraules són aquestes: "Rajoy és la força tranquil·la que Espanya necessita a la presidència del Govern. Abans que res un líder; abans que res, un valor segur".