Una Espanya feliç

1
Es llegeix en minuts

Esquerra o dreta. Atur o feina. Crisi o bonança econòmica. Canvi o que tot continuï igual. Apujar els impostos o abaixar-los. Impost de patrimoni sí o impost de patrimoni no. Apujar l¿IVA o no apujar-lo. Retallades o Estat del benestar. I així fins a la sacietat.Les campanyes polítiques estan basades en el contrast.Els partits busquen diferenciar-se de la resta marcant distàncies i antagonismes.

Rajoy, a tots els mítings, busca el contrast amb el PSOE.Parla de la crisi «generada» per un Govern incapaç i explica que el PP té la recepta per recuperar la bonança econòmica d'anys enrere.Això sí, encara no sabem quina és aquesta poció màgica. Insisteix que la taxa d¿atur no ha estat mai tan elevada com ara i que ells s¿encarregaran de reduir-la com ja van fer el 96. Caldrà veure com ho faran sense poder-se valer de la construcció. Moltes incògnites. 

 

Notícies relacionades

Al PPtenen molt clar que cal demostrar que ells són els únics capaços d¿aconseguir canviar el rumb del país com van fer fa 15 anys.Però Rajoy, a més de contrastar les paraules clau de la seva campanya: atur, crisi i malbaratament amb confiança, canvi i esperança, usa una paraula màgica en molts dels seus mítings: felicitat.Diu que vol una Espanya on «els espanyols siguin feliços».

 Una cosa és el contrast i una altra creure¿s un ésser superior capaç de fer feliç tot un país. Per als espanyols, la felicitat personal no depèn de cap president, encara que algun d¿ells, en un atac d¿ego, es pugui creure que sí.Els moments de felicitat se¿ls genera un solet, però mai gràcies a un president.Afortunadament.