On Catalunya

NEW NEW NEW

Nova sala de cine amb l’‘skyline’ de Barcelona de fons

Quatre pel·lícules ompliran els estius de la terrassa de l’hotel Palace

A1-148838085.jpg

A1-148838085.jpg / EPC_EXTERNAS

1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Hamaques, crispetes, un còctel i l’ skyline’ nocturn de Barcelona. Comença la pel·lícula, tot i que difícilment podran apagar els llums: si no és que les dels edificis de la ciutat pateixin conjuntament una apagada. Benvinguts al cine més exclusiu de Barcelona, l’Open-air rooftop cinema en el Palace (Gran Via, 668), amb només 16 tiquets per sessió, vuit en hamaca i vuit en bancs.

El cicle, estrenat aquest dijous, emet fins al juliol quatre trossos de pel·lícula: ‘Dos bodas y un funeral’ (els dijous), ‘El Gran Hotel Budapest’ (els divendres), ‘El Gran Gatsby’ (els dissabtes) i ‘Sin tiempo para morir’ (els diumenges).

Notícies relacionades

Aquest cinefòrum, òbviament, no és només l’oportunitat ideal per tenir una cita cinèfila amb magnificència, sinó també per disfrutar del Rooftop Garden, l’exclusiva terrassa d’aquest cinc estrelles que amaga el jardí de terrat més gran de la ciutat. Són 1.500 m2 amb estanys i pèrgoles, i l’arquitectura dels quals està inspirada en els jardins del romanticisme i les pintures modernistes de Ramon Casas.

L’open-air rooftop cinema dona el tret de sortida a la temporada de cinemes a la fresca, a la qual s’afegirà la Sala Montjuïc (a partir de l’1 de juliol), el Cinema Lliure a la Platja (des del 7 de juliol) o els cinefòrums del Centre Cívic Fort Pienc, a l’aire lliure en plena plaça del Fort Pienc, a partir del 29 de juny.