On Catalunya

QUÈ PODEU FER AVUI A BARCELONA

Un mes per viure a la Ronda d’Alla

Les Galeries Maldà acullen la Harry Potter Book Night

Un mes per viure a la Ronda d’Alla
3
Es llegeix en minuts
Eduardo de Vicente
Eduardo de Vicente

Periodista

ver +

La saga de novel·les de Harry Potter i les seves consegüents adaptacions cinematogràfiques han convertit aquest personatge en un dels més famosos dels últims anys i s’ha creat, al seu torn, una llarga llista de seguidors, àvids per apuntar-se a qualsevol acte relacionat amb l’univers de Hogwarts. Fa ja un temps que se celebra mundialment la trobada Harry Potter Book Night, una reunió per llegir els seus llibres i recordar les seves aventures i, des de fa tres anys, també es pot disfrutar a Barcelona a les Galeries Maldà, reconvertides ara en el paradís dels friquis, on podem trobar botigues temàtiques de tot tipus.

Gairebé un mes d’activitats

El que va començar sent una cita d’un dia s’ha acabat convertint en un esdeveniment que s’allarga durant gairebé un mes, ja que pot disfrutar-se fins al 27 de març en diverses sessions de matí i tarda a la botiga Carreró Maldà 3 d’aquestes galeries. L’entrada costa 6 euros i tindrà una durada aproximada d’una hora. Els horaris són, de dilluns a divendres, a les 16.30, 17.15, 18, 18.45 i 19.30 hores, mentre que els dissabtes tindrà lloc a les 10, 11, 11.45, 12.30, 13.15, 15, 15.45, 16.30, 17.15, 18, 18.45 i 19.30 hores. Cal advertir que, en els dos casos, l’última sessió de la jornada és la que s’endinsarà en el costat més fosc i tenebrós de les seves peripècies i està reservada als majors de 18 anys, a la resta poden assistir-hi els nens.

Aquest any és fonamental cuidar la salut dels assistents i de l’equip organitzador, per això es prendran totes les mesures de seguretat, sanitat i higiene necessàries. L’aforament serà limitat, l’esdeveniment es dividirà en dues sales i, en tot moment i després de cada sessió, es procedirà a la seva desinfecció. Es guardaran les distàncies de seguretat i es prendrà la temperatura de tots els assistents abans d’entrar a les sales.

Molt més que lectures

Notícies relacionades

La lectura de llibres serà el principal al·licient, però no l’únic, ja que es tracta de tota una experiència, un espectacle en què l’any passat van participar més de 8.000 joves (i no tan joves) mags entre Barcelona i Madrid. També hi haurà classes d’endevinació per la professora Trelawney (que va interpretar Emma Thompson), molt més sàvia del que el seu excèntric aspecte aparenta, de pocions amb l’alumna Luna, o d’encanteris amb l’Hermione mateixa. Els personatges de les novel·les es passejaran per allà, tot i que tant ells com les trames aniran canviant setmanalment. Un serà el professor Lockhart (al qual va donar vida Kenneth Branagh), que provocarà els gags més divertits.

El primer any es va recrear el primer dia de classes a Hogwarts; en el segon, el tema va ser el Torneig dels Tres Mags, en què els participants havien de lluitar per la copa. Aquest any, la temàtica oficial és la Ronda d’Alla i sobre aquesta ens oferiran una hora de màgia, espectacle, diversió i lectura. Per disfrutar al màxim d’aquesta proposta recomanen que els assistents hi vagin disfressats amb les respectives capes, túniques, saques, etcètera i, per descomptat, amb les respectives varetes. Si volem guardar un record del nostre pas per aquest esdeveniment recordem que està permès fer-se fotos i vídeos i compartir-los a les xarxes socials. I no oblidem que abans de fer-nos la foto hem d’exclamar ‘¡Petrificus totalus!’.

Harry Potter Book Night Experience 2021

¿On?  Carreró Maldà 3 (Galeries Maldà, Portaferrisa, 22)

¿Quan?  De dilluns a dissabte en diferents horaris. Fins al 27 de març.

Preu:  6 euros.

Més informació:  Reino de Juguetes.