On Catalunya

Us heu de deixar veure a...

Cotton House Hotel: passa el dia en un cinc estrelles a Barcelona

El seu mercat ambulant de Nadal i els concerts d’hivern són l’oportunitat perfecta per visitar els interiors d’aquesta joia arquitectònica barcelonina

ON BARCELONA 16 12 2020 LA ALGODONERA

ON BARCELONA 16 12 2020 LA ALGODONERA

1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Un dels ‘hobbies’ preferits (i més masoquistes) de la quarantena era mirar habitacions precioses d’hotel delectant-nos en la misèria de no poder viatjar. I, tot i que encara estem lluny de satisfer les ganes de fer cua a l’aeroport, encabir-nos en un seient estret i que els nens del darrere donin puntades de peu al respatller, hi ha un pedaç: les portes obertes del Cotton House Hotel.

Notícies relacionades

És l’oportunitat per conèixer en persona, i no només a través de les fotos de Booking, l’antiga seu de la Fundació Tèxtil Algodonera, una peça única de la ciutat que es va reconvertir en hotel de cinc estrelles el 2015 i que, per sort, encara conserva els elements d’estil vuitcentista neoclàssic (molt característic de la burgesia catalana). És a dir, un edifici molt, molt instagramejable.

Les portes obertes comencen dissabte, 19, i s’allargaran fins a l’1 de gener. Aquest cap de setmana, de 12.00 a 19.30 h, l’Algodonera Market Lab, un mercat de marques emergents adobat amb aperitius, dolços, música i fins i tot un arbre dels desitjos, per començar el 2021 amb bon peu (que no ho diguin a Agustín Pantoja, si no no deixarà cap branca buida). I els dies 26 i 1, el cicle Los Palcos del Cotton: uns concerts gairebé trobadorescos en què els músics tocaran des dels balcons a un públic assegut a la terrassa.