On Catalunya

ESCAPADES PREHALLOWEEN

Halloween: t'ho passaràs de por

Si estàs en mode masoquista i el cos et demana una bona dosi de terror, en aquests tres llocs t'entraran suors fredes. ¿Segur que hi vols anar? ¡Estàs avis@t!

zentauroepp50336228 onbarcelona cine191016164751

zentauroepp50336228 onbarcelona cine191016164751

3
Es llegeix en minuts
Laura Conde

Hi ha pocs sentiments tan paralitzants com la por, i poques persones més inquietants que aquelles que diuen no haver-la sentit mai. La por irracional d’éssers que sabem amb certesa que no existeixen, com els zombiso elsesperits(perquè no existeixen, ¿oi?), és una emoció amb què ens encanta coquetejar malgrat que de vegades ens complica la vida més del compte. Fins a tal punt tenim una relació d’amor i odi amb la por que ens prestem voluntàriament a sentir-la, pagant fins i tot per això, i Halloween és el moment de l’any en què més ens agrada terroritzar-nos. Si el que més desitges és treure a passejar les teves pors al costat d’altres il·lustres caguetes, agafa l’agenda i apunta aquestes tres destinacions per a un Halloween de por. 

Horrorland

HorrorlandNo és un parc d’atraccions a l’ús, ni un ‘escape room’ gegant, ni un gran teatre on veure espectacles de terror, ni un lloc on matar zombis. Horrorland és tot això i molt més; és el primer 'scream park’ del sud d’Europa, que va obrir les portes per primera vegada l’any passat i ho va fer amb un èxit tan gran que repeteix per a l’alegria dels seus fans, un públic adult i especialitzat que viatja a Cercs (Berguedà) des de tots els racons d’Espanya. I ho fa atret per atraccions com 'La casa del bosc’, per als amants del terror clàssic; el ‘Survival maze’, un laberint en què t’has d’escapar d’uns assassins que campen al seu aire; o el ‘Shooting game’, on complir literalment el somni de matarzombis. Per no parlar de Cabroworld, la zona de jocs presidida en aquesta ocasió pel mateix Cabronazi. Tot això, en una nau industrial ubicada enmig del no-res, un escenari postapocalíptic on més de 170 actors es reuneixen nit rere nit per sembrar el pànic entre els visitants. No es recomana l’entrada als menors de 16 anys. Està obert de divendres a diumenge (excepte diumenge, dia 20) fins al 16 de novembre. Horaris: divendres i dissabte, de 19.00 a 1.30 hores; diumenge, de 18.00 a 0.30 h.  Preus: 45 € (entrada general), 69 € (‘fast pass’) i 135 € (entrada VIP). 

Centre d’Empreses de Cercs (CEC). Carretera C-16, km 107. Cercs (Barcelona).

horrorlandpark.com

Port Aventura

Port AventuraSi Horrorland és el paradigma del terror adult, elpúblic familiars’ho passarà de meravella a Port Aventura, que com cada any celebra Halloween en gran. El parc estrena per a l’ocasió ‘L’illa maleïda’, un passatge del terror únic a Europa amb un recorregut d’un quilòmetre, que promet protagonitzar els nostres pitjors malsons durant els pròxims mesos. A més d’aquesta nova atracció, compta amb nou espectacles, quatre passatges del terror, menús vampírics i més de 280 criatures que camparan al seu aire amb la intenció de posar els cabells de punta al personal. Els més petits, per la seva banda, podran disfrutar de ‘Ja és Halloween’ a Sésamo Aventura, i ‘Halloween family festival’, un pla d’activitats ininterrompudes de ballstallers i espectacles. Obert de dilluns a diumenge, fins al 3 de novembre, i els dissabtes 9 i 16 de novembre, i diumenges 10 i 17 de novembre (consultar horaris). Preu: 50 € (adults), 44 € (nens de 4 a 10 anys).

Avenida del Batlle Pere Molas, km 2. Vila-seca (Tarragona). 

portaventuraworld.com

Parc Samà

Parc Samà

Passatge del terror de Parc Samà.

‘Jack l’Esbudellador’, ‘El celler del professor Abraham van Helsing’ i ‘Terror victorià’. Són els tres passatges del terror temàtics que s’han muntat en aquestjardí botànicprivat de Cambrils, que va ser la residència de descans que el 1881 es va fer construir Salvador Samà i Torrents, marquès de Marianao. Aquest llegat indià és un bon escenari: la seva vegetació frondosa té un aire un punt tenebrós que el converteix en l’espai ideal per a unHalloweende mort. Malgrat que tant el passatge de Van Helsing com ‘Terror victorià’ són per a més grans de 12 anys, i 'Jack l’Esbudellador’, que es recorre amb l’ajuda d’unes ulleres de realitat virtual, està vetat als més petits de 14, el parc

–amb una zona del terror que rep el nom de Dark Samà– compta amb un espai infantil per a nens de 7 a 12 anys, on podran fer conjurs i encanteris de la mà d’un peculiar matrimoni de botànics alemanys. Dark Samà estarà obert fins al 10 de novembre, de divendres a diumenge (i dijous, 31 d’octubre), de 10.00 a 20.00 hores. L’entrada general (Halloween + visita al jardí) costa 17 € (els nens en paguen 13).

Notícies relacionades

Carretera de Vinyols, s/n. Cambrils (Tarragona). 

parcsama.es

Temes:

Escapades