On Catalunya

ENVIEU LES VOSTRES PREGUNTES

Facebook Live amb el lluminós Carlos Sadness avui a les quatre

L'autor del tema indie espanyol més 'streamejat' del 2017 publicarà el 23 de febrer el seu nou disc, 'Diferentes tipos de luz'

1
Es llegeix en minuts
Núria Martorell
Núria Martorell

Periodista

ver +

El cantant i il·lustrador Carlos Sadness (Barcelona, 1987) es prestarà a respondre les vostres preguntes en el Facebook Live que oferirà aquesta tarda a les 16.00 hores. Cada vegada està més a prop la publicació del seu nou disc i com que a On Barcelona ja l'hem escoltat també li tenim preparat un qüestionari que respondrà en directe.

'Diferentes tipos de luz' (així ha decidit batejar el seu pròxim treball) l'editarà el 23 de febrer. I el dibuix de la deliciosa i colorista portada torna a estar firmada pel mateix Sadness, així com tot el disseny interior del compacte (res de nou, vaja).

L'àlbum ha sigut mesclat entre Phil Ek (Band of Horses, fleet foxes i father John misty) i Oscar Clavel. "És un disc escrit i compost a través de la llum, l'origen del qual sempre era el mateix i la meva manera de rebre-la sempre diferent. Molts dies es feia de dia amb una llum, i es tornava a fer de dia, d'una manera molt diferent i hores més tard en una altra ciutat. La llum ha sigut la meva companya en aquest viatge. Entrant pels grans finestrals de l'Eixample de Barcelona o pel centímetre obert de la finestreta d'un avió, canviant el que semblava opac en transparent", ha escrit Carlos en el full promocional.

Notícies relacionades

Avui, de llum poca (coses dels dies plujosos) però Sadness ve disposat a aportar tota la llum necessària a aquest esperat llançament. A més, recordeu que anima els seus seguidors a enviar els seus vídeos ballant el seu animat nou senzill, 'Longitud de onda' (per alguna cosa és la peça més ballable del compacte). "Esperem veure els vostres millors passos a instagram sota el hashtag #longituddeonda i si voleu aparèixer en l'stories de Sadness, envieu també el vídeo al correu longitudonda@carlossadness.com", anima a través de la seva web oficial.