On Catalunya

Agafa pa i suca

Gelats amb gust de bar de mala mort, per Òscar Broc

L’invent conté xocolata amarga, caramel, cervesa... i un toc de fum de tabac

Gelats amb gust de bar de mala mort, per Òscar Broc
1
Es llegeix en minuts
Òscar Broc

S’acaba l’estiu i els gelats ja fan olor de prehistòria, però això no ha impedit que la indústria gelatera ens faci explotar el cap abans que arribi el fred. I ho ha fet en gran amb una de les ocurrències més delirants que s’han vist en el planeta menjar.

La notícia posa els pèls de punta. Resulta que la marca Tipsy Scoop, famosa pels seus gelats amb licor, s’ha associat amb la cervesera Miller High per treure a la venda un producte que supera els gelats de cargols, Cheetos o fabada (no m’ho invento; existeixen). ¡És el gelat amb gust de bar de mala mort!

Sobre el paper, l’invent conté xocolata amarga, caramel, cervesa... i un toc de fum de tabac. En resum, imagina’t que llepes la barra del bar Kentucky del Raval dels anys 90 a les quatre de la matinada i segurament t’aproximaràs a l’experiència. Ve de gust, ¿oi?

Sorbet de Ducados

Notícies relacionades

Són temps difícils per al seny en la gastronomia, però tinc la sensació que, contra tot pronòstic, el gelat amb gust de cendrer pot tenir una utilitat inesperada. El cert és que a aquesta bogeria li veig un costat pràctic que pot ajudar molts fumadors a deixar el vici i salvar incomptables pulmons.

¿Per què no utilitzar gelats en lloc de pedaços o xiclets de nicotina? Si es pot fer un gelat amb gust de cigarret, ¿què ens impedeix fabricar gelats amb el gust de la nostra marca de cigarrets preferida? Et ve de gust un Ducados després de sopar. Doncs et dirigeixes al congelador, treus la cubeta de sorbet de Ducados i t’infles. ¿Ets més de tabac ros? Agafa aquest gelat de Winston, fes-hi una bona llepada i respira com mai ho havies fet.