On Catalunya

Agafa pa i suca

L’amanida de Jennifer Aniston

L’actriu de ‘Friends’ va menjar el mateix plat cada dia durant el rodatge de la sèrie. La mateixa amanida durant ¡deu anys!

L’amanida de Jennifer Aniston
1
Es llegeix en minuts
Òscar Broc

Déu em guardi de ficar-me en cuina aliena, qui soc jo per opinar sobre el que menja certa persona quan la meva dieta és una desfilada de pizzes, trossos de cansalada, entrepans que farien vomitar la mascota d’Iron Maiden i altres invocacions al déu Colesterol... Però hi ha coses que posen els pèls de punta. 

Aquesta setmana ha solcat internet la notícia que, durant el rodatge de la sèrie ‘Friends’, Jennifer Aniston va menjar la mateixa amanida cada dia. Durant 10 anys. Sense parar. La mateixa una vegada i una altra. Sense canviar els ingredients. A pinyó fix. Repeteixo: 10 anys. Intento imaginar-me inferns pitjors que aquest, i els escenaris que se m’acudeixen es poden comptar amb els dits de la mà de Baby Yoda. 

Notícies relacionades

Pel que sembla l’invent d’Aniston era una variant de l’amanida Cobb, recepta americana per excel·lència, hàbilment modificada per l’actriu per rebaixar calories i donar-li el seu ‘personal touch’. A la meva manera de veure-ho, ja podria ficar al bol caviar d’esturió albí o fetgets caramel·litzats de colibrí ala trencada, és impossible que al cap de tres setmanes no odiés aquest plat amb tota la meva podrida ànima. La rutina és una assassina silenciosa al llit i a la taula. ¿Com deu ser aixecar-te cada dia sabent que el teu esperat dinar durant les sessions de rodatge sempre serà la mateixa punyetera amanida?

Per si no fos prou, Aniston no en va tenir prou amb amargar-se l’existència sola que va convèncer les seves companyes a la sèrie, Courteney Cox i Lisa Kudrow, perquè l’acompanyessin en el seu ‘tour de force’ nutricional. Per cert, en cap article es parlava de si la resta del repartiment també es va sumar a la festa ‘healthy’, però d’una cosa no hi ha dubte: Chandler i Joey es van encarregar d’engolir tot el greix que elles van evitar. L’univers, sempre en equilibri.