On Catalunya

a través de zoom

Sopar virtual benèfic amb els germans Torres

Els xefs muntaran aquest dissabte un menú maridat amb cava pel creador d'harmonies François Chartier, i els fons recaptats aniran destinats a la lluita contra la Covid-19

hermanos-torres

hermanos-torres / CARLOS MONTANYES

1
Es llegeix en minuts
On Barcelona

Un sopar a casa vostra en companyia de tres grans mestres de la gastronomia mentre contribuïu a la investigació sobre el coronavirus. Aquesta és la idea que proposa la DO Cava amb el seu sopar virtual solidari harmonitzat amb cava amb els germans Torres. Tindrà lloc aquest dissabte.

En aquest ‘live dinner’ digital a través de Zoom, els xefs del biestrellat restaurant barceloní Cocina Hermanos Torres conceptualitzen i proposen un menú format per un aperitiu, un entrant, un plat principal i unes postres que ha sigut harmonitzat per diferents tipus de cava de la mà del canadenc Chartier, autor del llibre ‘La cocina aromática’. El sommelier ha realitzat un estudi pioner per encàrrec de la DO Cava per demostrar la idoneïtat d’harmonitzar amb excel·lència les diferents tipologies dels seus escumosos amb plats de tot el món.

Productes de temporada

Els Torres i Chartier elaboraran un menú especial per a aquesta cita virtual que es

compartirà prèviament amb els participants a fi que es puguin preparar per al gran moment. La selecció té en compte que els productes siguin de temporada combinats amb l’estudi científic organolèptic en què François Chartier ha desenvolupat un mapa d’ingredients del món, inspirat en el seu llibre ‘Papilas y moléculas’, ideals per maridar amb cava.

El telemàtic sopar tindrà lloc el dissabte 30 de maig de 20.00 a 22.00 hores. Cada persona podrà fer el menú des de casa seva guiat pels tres mestres. La donació mínima per connexió a aquest inèdit sopar benèfic és d’un mínim de 20 €. Les persones interessades es poden registrar i fer el donatiu entrant a cenaporunabrazodocava.es.

‘E-mail’ amb recepta, ingredients i cava

Notícies relacionades

Posteriorment, rebran un ‘e-mail’ amb l’enllaç d’accés juntament amb la recepta i llistat d’ingredients, materials i procediments, així com la llista de caves escollits per Chartier per a l’ocasió perquè tots els que confirmin la seva presència puguin tenir-ho tot preparat prèviament.

La recaptació obtinguda es donarà íntegrament a l’Hospital Clínic de Barcelona, un dels centres de referència en la lluita contra la pandèmia que, amb l’objectiu de recaptar fons contra la Covid-19, han impulsat la campanya #PerUnaAbraçada, a la qual la DO Cava se suma amb la màxima motivació (Codi d’activitat homologada: HC-R-2020/116).

Temes:

Cuiners