On Catalunya

EL SEMÀFOR

El Mundo Today | «Em van posar un ‘pintxo’ gratis en un bar de Barcelona i va haver de tancar»

L’actualitat del demà de Barcelona

El Mundo Today | «Em van posar un ‘pintxo’ gratis en un bar de Barcelona i va haver de tancar»
1
Es llegeix en minuts

Bar el Pintxo

L’únic bar de Barcelona on m’han posat un ‘pintxo’ gratis amb la cervesa. El problema és que, just després, el bar va haver de tancar perquè donava pèrdues econòmiques. El cambrer es va despistar i em va posar unes patates amb la beguda. Això ha desequilibrat tots els comptes de l’any del negoci, que al final s’ha vist obligat a tancar. Una pena que ja no estigui obert, perquè hi tornaria.

Donar menjar als coloms

Molt recomanable. Els coloms s’acosten corrent a menjar el pa i es generen moments molt divertits. Alguns es barallen entre ells pels trossos i acaba sent una experiència molt emocionant. Alimentar petites aus també és molt satisfactori perquè et sents útil per a la societat. Ho recomano a tots els amants dels animals perquè és realment entretingut.

Treure’ls el pa als coloms

Si donar pa als coloms ja és divertit, treure’ls el pa és molt millor. Les seves cares d’incomprensió són divertidíssimes i, a més, estàs netejant la ciutat perquè no hi hagi trossos de pa per terra. Hi ha qui pensa que és una crueltat, però pitjor em sembla que, després de donar-los pa durant dies, els coloms et caguin a sobre cinc minuts abans de tenir una cita amb Marisa de Cuentas.

Rubén

Aquesta setmana el Rubén s’ha coronat. Sabent perfectament que soc intolerant a la lactosa, va decidir que era bona idea definir-me davant el nou treballador de l’oficina com «un tio de la llet». Em sembla d’una baixesa enorme frivolitzar amb les intoleràncies alimentàries, perquè són la causa de prop de vuit de cada deu diarrees que es produeixen actualment al món. Moltes d’elles, explosives.

Temes:

Barcelona Humor