On Catalunya

No gastis

Concerts de piano espontanis, entre els millors plans gratis d’aquesta setmana a Barcelona

L’OFF Concurs de Maria Canals i Sant Medir, entre el més destacat

Concerts de piano espontanis, entre els millors plans gratis d’aquesta setmana a Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Les setmanes vinents portaran cua

Aquest any el concurs Maria Canals celebra la seva 68a edició. I per celebrar-ho, torna l’OFF Concurs que, entre altres activitats, omplirà la ciutat de pianos perquè qualsevol els toqui. Divendres, n’hi haurà un a la UPF-BSM (Balmes, 132), que les setmanes vinents desfilarà pel passeig de Gràcia, la plaça Reial i un llarg etcètera.


Una festa per celebrar 10 anys de còmic

Aquest cap de setmana, la Fabra i Coats (Sant Adrià, 20) s’omple de còmic i il·lustració amb el GRAF 2023. I tot i que l’entrada costa 2€ (gairebé regalat), la celebració dels 10 anys que porta el festival en actiu és totalment gratuïta, fins a complementar aforament. El 4 de març, a la sala Paral·lel 62 (avinguda Paral·lel, 62). 


Fica’t entre bastidors del teu museu favorit

Notícies relacionades

Imagina’t ficar-te en un museu, però no com un visitant més, sinó com un treballador. Aquest és l’esperit de l’In Museu, que aquest dissabte, dia 4, obre tretze equipaments de la ciutat per conèixer-los des de bastidors, a través dels seus treballadors (restauradors, arxivers, comissaris, etc.), que faran de guia.


Celebra el dia de Sant Medir amb festes populars

El 3 de març és Sant Medir. I sí, les festes entorn de la figura del sant continuen, després de més de dues setmanes plenes d’activitats. Fins al dia 6, passa’t pel concurs d’aparadors de Gràcia, Sarrià i Sants, el dia 5, la Bordeta celebra la seva desfilada, i a la plaça de la Virreina de Gràcia hi haurà xou casteller.