On Catalunya

No gastis

Cinema independent, art sostenible i més activitats gratis a Barcelona

L’Alternativa, el Drap-Art o l’il·luminat nadalenc, entre els plans més destacats de la setmana

Cinema independent, art sostenible i més activitats gratis a Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Art per a un món més verd

L’art és ecologista, sostenible i capaç de canviar el món. Així ho veu Drap-Art, el festival d’art sostenible de Catalunya, que aquest any celebra la 26a edició en punts emblemàtics del Gòtic, com el Borsí (plaça de la Verònica, s/n) o la plaça del Rei. Fins al 21 de desembre ofereix una agenda atapeïda de cultura.


Barcelona s’il·lumina per Nadal

¿A punt per sentir Mariah Carey en bucle? El Nadal ja ha arribat a Barcelona. Aquest dijous arrenca l’il·luminat festiu amb un xou de llums i humor a la plaça major de Nou Barris, durant el qual el duo Ginestà interpretarà la cançó de Nadal del 2022, ‘Barcelona és un regal’. Els llums continuaran encesos al carrer fins al 6 de gener, tot i que aquest any ho faran durant menys hores per reduir el consum elèctric de la ciutat.


Cicle de cinema independent al CCCB

Notícies relacionades

L’Alternativa, el festival de cine independent de Barcelona, celebra la 29a edició amb moltíssim cinema... i amb diverses activitats gratuïtes, com les projeccions de L’Alternativa Hall, al Hall del CCCB (Montalegre, 5), o les de les Escoles de cinema, que els dies 29 i 30 tenen dues ‘masterclass’ enfocades als adolescents.


Cerveses i anàlisi geopolítica

El Orden Mundial són especialistes a mastegar grans qüestions geopolítiques perquè tothom sigui capaç d’entendre-les. Dimecres arriben a Barcelona per parlar de la invasió d’Ucraïna i resoldre tots els dubtes d’un dels temes del moment. A Imprfcto (Paral·lel, 104), a les 19.30.