On Catalunya

No gasteu

Pre-Halloween, taller de momificació i més activitats gratis a Barcelona

El Festival de Sitges, la Free Friday Night del Museu Egipci o el Maremagnum Fest, entre els plans més destacats de la setmana

Pre-Halloween, taller de momificació i més activitats gratis a Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Ves al Festival de Sitges sense entrada

Ha tornat una de les cites cinèfiles nacionals més importants: el Festival de Sitges, festival internacional de cine fantàstic. Un any més, el festival adoba la seva cartellera amb activitats gratis complementàries, com la projecció de curts a la plaça Catalunya (7 i 14 d’octubre), o la mítica Zombie Walk (8 d’octubre).


Nit egípcia amb mòmies incloses

Encara no ha arribat Halloween, però ja hi ha albiraments de mòmies. Les del Museu Egipci de Barcelona (València, 284), almenys, que divendres, dia 7, obre les seves portes a la ciutadania en una nova edició de la Free Friday Night. Hi haurà visites guiades i sorpreses per als assistents, com un taller de momificació.


Concerts amb el Mediterrani de fons

Torna el Maremagnum Fest, amb tres concerts amb olor de mar: l’extriunfita Natalia Lacunza, l’últim treball de la qual ‘Tiene que haber algo más’ és una delícia pop, el cantautor Xicu, i la banda de ‘dreampop’ Ganges. El concert serà a la plaça de l’Odissea, i l’entrada s’aconsegueix gratuïtament a l’‘app’ Maremagnum&Yo.


Les setmanes més terrorífiques de l’any

Notícies relacionades

És tardor: fa olor de castanyes, moniatos... i ensurts. Per celebrar l’imminent Dia de morts, Galeries Maldà (Pi, 5) organitza, cada divendres, a partir de les set de la tarda, una vetllada amb mariachis, disfresses, zombis, i un gran altar als morts que, com ens va ensenyar ‘Coco’, és un element fonamental per celebrar el Halloween mexicà.


Música clàssica a peu de carrer

Després d’omplir la parròquia Sant Pius X (Cardenal Tedeschini, 52), la banda de L’Auditori segueix amb els seus concerts itinerants i gratuïts per tot Barcelona. Aquest divendres, dia 7, tocarà a la plaça del Monestir (davant el monestir de Pedralbes) amb un repertori que inclou Bernstein, Grainger i Cesarini, entre d’altres.