On Catalunya

ON / OFF

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

El millor: el vuitè Barcelona Gallery Weekend i la jornada electro al club Human de Razzmatazz. El pitjor: Julian Lennon no s’escapa de l’ombra del pare

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

Ruta per l’actualitat de l’art  

Ruta per l’actualitat de l’artEn la seva vuitena edició, que es desenvolupa fins diumenge, el Barcelona Gallery Weekend aplega fins a 33 galeries i prop de 70 artistes (com l’escultor Alejandro Monge, autor de l’obra de la imatge) d’una vintena de països. A les exposicions se suma una agenda d’activitats paral·leles. 


Llarga jornada electro

Llarga jornada electroEl club Human de Razzmatazz presenta dissabte, dia 17, una jornada de format estès en la qual es podrà disfrutar de fins a vuit artistes electre, gairebé tots en directe: Alpha Decay, Dopplereffekt (foto), Univac, DJ Overdose, Maelstrom, Anthony Rother, Umwelt i Dj Frankie. Des de les 20.30 h.


Comèdia de culte per fi a Barcelona

Comèdia de culte per fi a Barcelona‘La meravellosa família Hardwicke’, revisió còmica de Txékhov que va valer el Tony a Christopher Durang el 2013, mai s’havia representat a l’Estat espanyol ni traduït al català. Ara, David Selvas s’ha atrevit a dirigir-la i Cristina Genebat, a traduir-la. A La Villarroel fins al 16 d’octubre


Òpera hipnòtica

Notícies relacionades

Òpera hipnòtica‘Dreamtime’, última creació del compositor i percussionista Luis Tabuenca, és una òpera de temàtica onírica per a una ballarina, dues sopranos, un percussionista, electrònica i vídeo. S’estrena diumenge, dia 18, a les 19.00 h, a Fabra i Coats, en la primera sessió del cicle ‘Feedback’. Entrada gratuïta.


OFF

OFFJulian Lennon no s’escapa de l’ombra del pare

Julian Lennon no s’escapa de l’ombra del pareLes comparacions són odioses, sobretot si ets fill d’un dels compositors pop més importants de la història i llances una col·lecció de cançons no especialment inspirada. És el drama actual de Julian Lennon, amb un àlbum, ‘Jude’, ple a vessar de discretes partitures antiquadament produïdes.