On Catalunya

NO GASTIS

Experiments, curts a la fresca i més activitats de franc a Barcelona

L’exposició ‘Flowers For Franco’ i el cicle ‘Niu d’Estiu’, entre els plans més destacats de la setmana

Experiments, curts a la fresca i més activitats de franc a Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Descobrint futurs biòlegs

Un pla per a famílies: el Museu de Ciències Naturals de Barcelona (plaça Leonardo Da Vinci, 4-5) organitza Niu d’estiu, un espai d’experimentació i descobriment per a nens de 0 a 6 anys que, a través de jocs, activitats lúdiques i proves, aprendran a desenvolupar el mètode científic de forma instintiva.


Música en directe (i a la fresca)

La Banda Municipal de Barcelona surt al carrer durant les tardes d’estiu per omplir de música racons icònics de la ciutat, com la plaça del Rei o el Recinte Modernista de Sant Pau (Sant Antoni Maria Claret, 167). Última funció de l’estiu, el 9 de setembre, tot i que hi haurà bis el 23, a la Mercè.


Curtmetratges a l’aire lliure

Notícies relacionades

Les grades dels jardins d’Elisava (davant del llac de Glòries) acullen les nits de curtmetratges a l’aire lliure del festival Mecal Air. Cada divendres, a les 21.15 h. (tot i que es recomana anar-hi abans, per guardar lloc), una sessió dedicada a un gènere. Avui, per exemple, és el torn de la cinematografia cubana.


Foto-reflexió sobre el tabú del franquisme

La galeria RocioSantaCruz (Gran Via, 627) exposa Flowers For Franco, de Toni Amengual. Seleccionat per ‘Time’ entre els millors fotollibres del 2019, aquest projecte retrata el Valle de los Caídos, i aquí es presenta amb un muntatge complex que vol reflexionar sobre el tabú que encara suposa el franquisme.