On Catalunya

ON / OFF

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

El millor: el mig centenar d’activitats del Poblenou Open Day i la sessió de Dozzy i Rush a Razzmatazz. El pitjor: Bloc Party ja no tornaran mai

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

Portes obertes a Poblenou

Portes obertes a PoblenouPoblenou Urban District celebra el seu desè aniversari amb una edició especialment rica de la seva jornada de portes obertes: dissabte, dia 7, de 12.00 a 22.00 hores, es podrà disfrutar de més de 50 activitats. En el marc del Poblenou Open Day se celebrarà, a més, ‘Windows Art Circuit / WAC’, circuit d’intervencions d’art mural. 


El Resnais més popular

El Resnais més popularLa Filmoteca de Catalunya celebra el centenari d’Alain Resnais, icona de la ‘nouvelle vague’, amb un cicle dedicat a la seva faceta més popular, als seus films més lligats a la música o el còmic. En els pròxims dies podran veure’s ‘Mélo’ (amb Sabine Azéma, a la foto), ‘I want to go home’ i ‘La vie est un roman’. 


20 anys d’Afrobeat  

20 anys d’Afrobeat  La nova cita del cicle de concerts ‘Piñata’ (a càrrec de l’eclèctica promotora independent d’igual nom) és difícil de rebutjar: Antibales, l’equip multicultural de Brooklyn, celebra 20 anys d’Afrobeat i brillantor funk general. La 2 de Apolo, dissabte, dia 7, a les 21.00 hores


La sessió de la setmana

Notícies relacionades

La sessió de la setmanaEl Human Club de Razzmatazz, que aposta per una experiència de club més íntima i pròxima, ofereix aquest dissabte una sessió de ¡cinc hores! dels cervells (no només) techno Donato Dozzy (foto) i Dasha Rush. Començarà en clau ambient (20.00 hores) per prendre després camins, segurament, més ballables. 


OFF

OFFBloc Party ja no tornaran mai

Ja es veia venir amb els ‘singles’, però és que el material per conèixer de l’àlbum ‘Alpha games’ resulta encara més desconcertant. Poc queda de la intuïció melòdica i del nervi que els van moure en els seus primers discos, sobretot l’aclaparador ‘Silent alarm’. Aquestes crítiques positives són bastant enganyoses. 

Temes:

Música