On Catalunya

NO T’HO PERDIS

Bars on veure Eurovisió i altres plans per aquest cap de setmana a Barcelona

Festes per homenatjar el festival, cine i fins i tot concerts vinícoles

Bars on veure Eurovisió i altres plans per aquest cap de setmana a Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Aquest dissabte, torna la batalla de banderes. I no les habituals al carrer a Barcelona, on l’estelada, l’espanyola i la republicana es disputen els balcons, sinó que ara és el torn de les europees: ja és aquí Eurovisió. Per descomptat, la pots veure en la intimitat de casa. Però, ¿per què no en pantalla gran? Als bars Believe Club (Balmes, 56) i Abrelatas Bar (Poble Espanyol) projectaran el festival. També al Centre LGTBI (Comte Borrell, 22) i als Cinesa de la Maquinista (Potosí, 2), Com Multiespai (Rio de Janeiro, 42), Diagonal Mar (Diagonal, 3) i Diagonal (Santa Fe de Nou Mèxic, s/n).


I no poden faltar les festes eurovisives. Aquest divendres, a la Federica (Salvà, 3), ‘preparty’ amb retrospectiva històrica (i ‘drag’) del festival. Hi haurà música, begudes i explosió. I diumenge, torna la Xurros amb xocolata a l’Apolo (Nou de la Rambla, 113), amb una edició eurovisiva on actuaran Varry Brava, que es van presentar al Benidorm Fest amb el gran tema ‘Raffaella’, dedicat a la Carrà.


Notícies relacionades

Aquest diumenge, passa’t pels concerts de WinePop, que barregen música i degustació de vins. El concert serà a Alta Alella (Camí Baix de Tiana, s/n, Alella), on es podran tastar vins i caves ecològics envoltats de natura i les cançons de l’artista Cesc Sansalvadó.


Planningtorock, artiste no binarie de Bolton i que resident a Berlín, té un dels currículums més versàtils del moment, amb àlbums d’electrònica i col·laboracions que van des d’òperes fins a remixos durs. Aquest dissabte, punxa al Razzmatazz (Almogàvers, 122).