On Catalunya

EL SEMÀFOR D’EL MUNDO TODAY

«Vaig anar al Zoo de Barcelona i el cambrer es va negar a servir-me perquè no deixen donar menjar als animals»

L’actualitat del demà de Barcelona

«Vaig anar al Zoo de Barcelona i el cambrer es va negar a servir-me perquè no deixen donar menjar als animals»

Joan Cortadellas

1
Es llegeix en minuts

Zoo de Barcelona

Vaig anar amb tota la bona intenció a veure animals engabiats amb la família, però després d’unes hores, quan vam voler menjar alguna cosa, em vaig trobar amb la desagradable situació que el cambrer de la cafeteria del zoo es va negar a servir-me al·legant que no deixen donar menjar als animals. Com que l’ésser humà és un animal, el cambrer no serveix a ningú i es passa les vuit hores de feina descansant. 

Albercoc

Es tracta d’una fruita bastant ignorada per la gent i és una pena perquè té molt bones propietats. Sense entrar al ‘top 10’ fruiter de ningú, l’albercoc és fàcil de menjar, saborós i saludable; si falla alguna cosa és que mai s’ha sabut vendre bé, sempre ha pecat de ser una fruita massa humil que no ha volgut interferir en l’èxit de la poma, el kiwi o la sobrevalorada mandarina. 

Estopa

De tant en tant hem de parar i prendre’ns el temps necessari per apreciar els germans David i Jose Muñoz, que la pressa dels nous temps no ens impedeixi valorar com mereix l’existència d’Estopa. El semàfor verd d’aquesta setmana l’hi donem a ells només pel mer fet d’existir. Hi ha molta gent al món que no pertany a Estopa i aquesta és sens dubte la gran tragèdia del nostre temps.

Rubén

El Rubén s’ha coronat aquesta setmana: després d’uns dies tranquil, decideix muntar un sopar enmig de la sisena onada al·legant que era l’aniversari del seu naixement. El molt egocèntric va citar les seves persones més pròximes pretenent que celebressin el seu naixement fa 30 anys, i el pitjor és que esperava que li donessin regals. Poques vegades he vist exemples de narcisisme tan flagrants.

Temes:

Humor