On Catalunya

ON / OFF

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

El millor: els últims dies de ‘TeamLab: Art, tecnologia i natura’ al CaixaForum. El pitjor: la relliscada de George Clooney a Prime Video

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

Archivo

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

Vinculacions intrigants

Diumenge, dia 9, tanca l’activitat ‘TeamLab: Art, tecnologia i natura’ del CaixaForum, experiència immersiva que convida a descobrir les connexions entre el que ens envolta. El col·lectiu d’art digital TeamLab proposa aquí dues obres obertes interactives en transformació contínua. 


Segona vida per als objectes

El Flea, el mercat ‘vintage’ més gran de Barcelona, torna a oferir-nos la possibilitat de comprar aquesta roba de segona mà, aquests vells vinils i aquests objectes potser anacrònics que no sabíem que necessitàvem. Diumenge, dia 9, a la plaça de Blanquerna, de 10.00 a 18.00 h.


Homofòbia, gènere i classe 

Aquests són els temes abordats per l’emergent dramaturg Xavi Buxeda i Marcet a ‘Qui estigui lliure’, la història de tres joves (Paula Jornet, Pau Escobar i Nil Cardoner) i una amistat eterna que s’esquerda quan un d’ells es veu embolicat en una agressió homòfoba. Dimarts, dia 11, 20.00 h, a La Villarroel.


Últims dies d’una gran expo

Notícies relacionades

Tan sols queda fins al 16 de gener per visitar ‘Paolo Gasparini. Camp d’imatges’, l’exposició essencial que el centre KBr de la Fundació Mapfre dedica al fotògraf d’origen italià, conegut sobretot per les seves imatges sobre les desigualtats i contradiccions de Llatinoamèrica.


OFF

OFFRelliscada de George Clooney a Prime Video

Relliscada de George Clooney a Prime VideoMalgrat la traça de Ben Affleck (com a cambrer que exerceix de figura paterna del seu perdut nebot) i estar escrita pel gran William Monahan, la pel·lícula ‘The tender bar’ no té cap força dramàtica. George Clooney mai ha sigut tan mandrós com a director. Des d’avui, dia 7, es pot veure a Prime Video.

Temes:

Música