On Catalunya

EL SEMÀFOR D’EL MUNDO TODAY

«Me’n vaig anar del museu de la cervesa perquè no em deixaven tocar-la»

L’actualitat del demà de Barcelona

«Me’n vaig anar del museu de la cervesa perquè no em deixaven tocar-la»
1
Es llegeix en minuts

Museu de la Cervesa

L’altre dia vaig anar a aquest museu i la veritat és que em va decebre molt. Una cosa és que la cervesa es tracti com una obra d’art i una altra molt diferent que no et deixin ni tocar-la. Em vaig passar dues hores veient cerveses i no me’n vaig poder beure cap. Ni tan sols em van deixar tocar les ampolles o les llaunes. A la botiga de regals només hi havia cerveses de peluix, així que vaig arribar a casa completament deshidratat. 

La fresca al cinema

Interessant iniciativa, com que la temperatura a l’exterior últimament a Barcelona no acompanya, els cines han decidit posar l’aire condicionat a les sales de manera que hi faci més fred que al carrer i així al sortir no es noti. No pots disfrutar de la pel·lícula, però sí que pots disfrutar del passeig a casa perquè fins i tot tens calor. Molt bona iniciativa i esperem que continuï en marxa. 

Anar-se’n a casa perquè no tens el Passaport Covid Experience

El millor pla de la nit de Barcelona. No et gastes ni un cèntim, quedes bé amb els amics perquè culpes l’aplicació de Catsalut del problema i, per si no fos prou, l’endemà no tens ressaca. Vivim moments únics i s’han aprofitar. Poder sortir de festa un dissabte i arribar a casa a dos quarts de dues gràcies a no poder presentar un codi QR és el gran somni de la humanitat.

Rubén

Aquesta setmana el Rubén ha creuat totes les línies vermelles i m’ha regalat un butlleta per al sorteig de la grossa de Nadal. Si per capricis del destí aquest butlleta resultés guanyadora del sorteig, implicaria un canvi enorme en la meva vida que jo no he triat. Estem parlant de canvi de casa, feina i segurament també de família, i tot això sembla que al Rubén no li importa gens. Vergonyós».

Temes:

Humor