On Catalunya

NO T’HO PERDIS

¿On et pots deixar veure a Barcelona aquest cap de setmana?

Concerts, relacions a distància i ‘drag queens’

¿On et pots deixar veure a Barcelona aquest cap de setmana?
1
Es llegeix en minuts

Un cap de setmana de jazz. Aquesta nit, últim concert del cicle de jazz de 23 Robadors (Robador, 23). I diumenge, un mercat ambulant dins d’un festival de jazz fusió, el Jazztrònica Fest, que se celebra als jardins del Teatre Nacional de Catalunya (plaça de les Arts, 1). Vuit mil metres quadrats de gespa, música, menjar i paradetes plenes d’art, disseny, artesania i roba.


I més música més enllà del jazz. L’extriunfito Roi Méndez, per fi, podrà treure’s una espina clavada: aquest dissabte continuarà, a la sala Apolo (Nou de la Rambla, 113), amb la gira que la Covid li va cancel·lar. A més, per compensar l’any i mig sense trepitjar escenaris, promet tocar «alguna joia nova que ha de sortir».

Notícies relacionades

A l’escenari del Tantarantana (Flors, 22), els actors Pablo Macho Otero i Emma Arquillué es despullen emocionalment. L’obra ‘Loco amoris’, dirigida per Pau Roca, parla de la relació a distància que els intèrprets van mantenir mentre un vivia a París i l’altra a Barcelona. Parlen de retrobaments, de soledat, d’impotència i d’aquestes llars que no ho són quan falta «la persona». Aquest diumenge, última oportunitat per veure-la.


Una conjunció d’estrelles i estils faran vibrar Casa Bonay (Gran Via de les Corts Catalanes, 700). Barroc, Versalles, expressionisme, realisme màgic, circ i art xinès s’ajuntaran a ‘Tea Time’, un histriònic espectacle de ‘drag queens’. Aquest diumenge, l’hora del te es tornarà ‘queer’.