On Catalunya

EL SEMÀFOR D’EL MUNDO TODAY

«Volia entrar a la discoteca Apolo però Xavi Hernández m’ho va prohibir»

L’actualitat del demà de Barcelona

«Volia entrar a la discoteca Apolo però Xavi Hernández m’ho va prohibir»
1
Es llegeix en minuts

Ultraxshow de Miguel Noguera

L’altre dia em vaig trobar Miguel Noguera al passadís dels congelats d’un Mercadona i, tot i que l’hi vaig demanar amablement, es va negar a fer-me el seu Ultrashow en directe al·legant que tenia pressa. Mai havia vist un exemple de tan poca professionalitat per part d’un artista. Les persones que érem en aquell supermercat no ens mereixíem aquest menyspreu. No tornaré a Mercadona mai més.

Discoteca Apolo

La setmana passada volia entrar a la discoteca Apolo amb uns amics, però quan érem a la porta va aparèixer Xavi Hernández i ens va enviar a tots a casa. Entenc que el nou entrenador del Barça sigui molt estricte amb els seus jugadors, però a la resta de ciutadans ens hauria de deixar més llibertat. Segons Xavi, l’endemà havíem de matinar i si entràvem a la discoteca no rendiríem al nostre nivell.

Abraçar fanals

La gent sempre s’ha referit a aquesta pràctica de manera despectiva, per això no m’havia animat a provar-la fins fa uns dies. La veritat és que em va sorprendre molt cap a bé: primer, perquè la llum és caríssima, així que quan abraces un fanal en realitat estàs abraçant riquesa, i segon perquè els fanals són molt agraïts, a diferència dels pares, que no t’aparten fins després d’una estona. 

Rubèn

Aquesta setmana el Rubèn ha tornat a estar molt pesat amb allò dels llums de Nadal assegurant que no li agraden, que preferiria no tenir l’arbre de Nadal a casa. El que sigui per tal de no donar-me les gràcies per haver entrat a casa seva a l’agost i decorar-l’hi tot per Nadal. Tres mesos aguantant les seves queixes, mai havia vist una persona tan profundament desagraïda. 

Temes:

Humor