On Catalunya

EL SEMÀFOR D’EL MUNDO TODAY

«Vaig anar al Manga Barcelona perquè el radar indicava que hi havia les set boles màgiques»

L’actualitat del demà de Barcelona

«Vaig anar al Manga Barcelona perquè el radar indicava que hi havia les set boles màgiques»

ACN

1
Es llegeix en minuts

Manga Barcelona

Vaig anar buscar les set boles màgiques perquè el radar marcava que eren allà. Tot i que hi havia molta gent les vaig poder aconseguir, però a l’ajuntar-les no va aparèixer cap drac que m’oferís tres desitjos. Em va semblar de molt mal gust per part de l’organització el fet de tenir boles màgiques defectuoses. La qüestió ja és en mans dels meus advocats i espero que aviat se m’ofereixin els meus desitjos.

Bufet Lliure d’Advocats

Molt recomanable, per només 15 euros en aquest bufet d’advocats t’ofereixen totes les defenses judicials que siguis capaç de consumir. És igual el que hagis fet, aquests advocats et defensaran una vegada i una altra sempre que ho demanis. Això sí, si no aconsegueixes acabar-te tots els plets que tenen s’enfadaran molt amb tu i et cobraran pel tàper. També és de justícia recordar que la beguda es paga a part. 

Novembre

Aquesta setmana he sigut al novembre i m’ha agradat molt. Ha tornat la pluja, fa fred però no gaire, les fulles dels arbres són molt boniques i el millor és que el Nadal encara és lluny. Per si no fos prou, el novembre té el Black Friday, la tradició més esperada de tot l’any ja que pots comprar coses que no necessites i que mai hauries comprat pel mateix preu que tenia dues setmanes abans del Black Friday.  

Rubén

Aquesta setmana el Rubén m’ha ficat en un grup de WhatsApp sense importar-li gens ni mica que a mi aquestes coses m’agraden ben poc. Ara fa dies que el grup és un formiguer de links de corones de flors, esqueles al diari i rutes a no sé quin tanatori. De veritat que la gent s’avorreix molt i sembla que no entén que alguns tenim coses més importants a fer. El Rubén és pur egoisme. 

Temes:

Humor Liceu