On Catalunya

NO GASTIS

5 activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona

Les portes obertes del 48 H Open House Barcelona, entre el més destacat de la setmana

5 activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona

Ferran Nadeu

1
Es llegeix en minuts

Un taller en el qual pintes molt

36 tallers de dibuix per a totes les edats, estils i gustos. Torna Barcelona Dibuixa, el taller més artístic de la tardor, que serà aquest diumenge, dia 24, d’11.00 a 19.00 hores. Aquesta edició, amb el lema ‘Menja’t el món’, tindrà una desena de locals de la ciutat com a seu i el món culinari com a temàtica.


Portes obertes per la ciutat

Torna el 48h Open House Barcelona. Dissabte i diumenge, edificis emblemàtics de la ciutat normalment tancats a curiosos, tindran les portes obertes. I sense restriccions Covid: no cal cita prèvia. ¿Vols anar al teu aire? També tornen els circuits lliures per facilitar la jornada cultural.

Al cine i sense pagar entrada

El cicle ‘Pantalla Barcelona’ acosta el setè art als centres cívics de la ciutat. Durant aproximadament cinc mesos, fins a mitjans de febrer, es projectaran èxits d’aquests últims anys com ‘El hoyo’, ‘Adú’ i ‘Las niñas’. Les entrades estan disponibles a les webs dels centres cívics.


Mozart se’n va de ‘rave’ 

Notícies relacionades

Pianos i electrònica en viu. En això consisteix el concert de ‘Trilogie für zwei Flügel’, una obra de la compositora alemanya Brigitta Muntendorf, de 50 minuts, que tindrà lloc aquest divendres, a les 20 hores, en el cicle de concerts ‘OUT·SIDE’, al Centre d’Art Tecla Sala (Josep Tarradellas i Joan, 44, l’Hospitalet de Llobregat). El 6 de novembre, següent concert.


Accident viari però sense hospital

Últimes setmanes per passar-se per ‘Enjoy your drive’, el simulador de cotxes bolcats de la Casa Seat (passeig de Gràcia, 109). Sí, un simulador d’accidents de cotxe... però amb rerefons formatiu: l’activitat es complementa amb classes de primers auxilis, cognitives i de supervivència. Fins al 30 d’octubre.

Temes:

Gratis