On Catalunya

EL SEMÀFOR D’EL MUNDO TODAY

«Vaig anar a visitar la seu de Facebook però havia caigut»

L’actualitat del demà de Barcelona

«Vaig anar a visitar la seu de Facebook però havia caigut»

Jordi Cotrina

1
Es llegeix en minuts

Seu de Facebook

Visitar la seu de Facebook a Glòries podria semblar una experiència entretinguda, perquè es tracta d’un lloc en què es treballa amb la més alta tecnologia. El problema és que sovint, quan arribes allà, t’adones que ha caigut i que només pots veure obrers movent runa i grues mirant de reconstruir-ho tot en temps rècord. El millor és anar a la seu de Twitter, perquè en un minut la veus.

Autorentat de mascotes

Aquests locals estan cada vegada més estesos a Barcelona, però cal alertar que són una farsa. Les teves mascotes no es renten soles, has de rentar-les tu com si fossis a casa. L’altre dia vaig deixar el gos en un d’aquests locals i quan vaig tornar al cap d’una hora continuava igual de brut o fins i tot més. Després registres una queixa formal a l’empresa i et tracten com si estiguessis boig. Vergonyós.

Camp Nou

De les millors experiències que pots viure avui dia a Barcelona. És igual quants problemes tinguis o com de malament creguis que et va la vida, al cap de cinc minuts d’entrar en aquest estadi veuràs que hi ha gent a qui li va molt pitjor que a tu. Un arriba allà sentint-se un desgraciat i en surt creient que es pot menjar el món. Sens dubte la millor teràpia possible i a molt bon preu. 

Rubén

El Rubén ha començat a anar al gimnàs a fer exercici i ara s’està posant fort i musculós, cosa que sens dubte demostra que no li importen gens la resta d’homes, ja que estableix per a ells uns cànons de bellesa irreals. El seu egoisme ja ha traspassat tots els límits. Per sentir-se bé ell està fent sentir malament milions d’homes innocents, i el pitjor de tot és que la gent l’aplaudeix.

Temes:

Humor