On Catalunya

EL SEMÀFOR D’EL MUNDO TODAY

«L’urbanisme d’Horta no és tan dolent com perquè hi hagi tanta gent parlant del ‘laberint d’Horta’»

L’actualitat del demà de Barcelona

Muerte por pelea en Barcelona

Muerte por pelea en Barcelona / Enric Fontcuberta (EFE)

1
Es llegeix en minuts

Dir «t’ho vaig dir»

No hi ha res comparable al món. Oblida’t d’anar al cine, al teatre o a espectacles de ‘stand-up’. No hi ha res que et proporcioni més plaer que quedar amb algú que hagi pres una mala decisió i que n’estigui pagant les conseqüències i dir-li «t’ho vaig dir». ¡Oooaaaahhhh! Millor que el sexe. S’emporta el nostre verd aquesta setmana. Top 1. No hi ha res millor.

El Laberint d’Horta

Diuen que és una experiència única, però a mi em va semblar molt fàcil. Tots els carrers estan perfectament senyalitzats. La gent hi camina amb calma sorprenent. La veritat és que no dista gaire de qualsevol carrer normal: voreres, asfalt, botigues. Tots els carrers del laberint tenien sortida, fins i tot hi ha diverses parades de metro. No sé, com a experiència és interessant, però jo no n’hi diria laberint. 

La música dels meus veïns

Gràcies als meus veïns he descobert música i decibels que mai vaig pensar que podien existir. És igual l’hora que sigui, ells em delecten amb els millors èxits llatins i populars dels últims anys. De vegades en lloc de dormir em quedo escoltant aquestes cançons, però no m’importa, perquè el coneixement és l’objectiu principal de la vida, i gràcies a ells estic coneixent nous cantants.

Rubén

El Rubén s’ha apuntat a ioga, i ara va donant lliçons de ioga com si fos un mestre. És cert que ha anat a diversos cursos de ioga i que al gimnàs l’han contractat per fer-hi classe, però si tant li agrada el ioga hauria de posar en pràctica un dels seus principis, que és la humilitat. No pots anar per la vida dient als altres quines postures han de fer per molt professor de ioga que siguis. 

Temes:

Humor