On Catalunya

EL SEMÀFOR D’EL MUNDO TODAY

«Les ‘food trucks’ estan molt bé si no formen part de boges persecucions pels carrers de Barcelona»

L’actualitat del demà de Barcelona

White food truck with detailed interior on street. Takeaway. 3d rendering.

White food truck with detailed interior on street. Takeaway. 3d rendering.

1
Es llegeix en minuts

istockphoto.com

¿Què pensaríeu si us digués que podeu aconseguir les millors fotos d’esmorzars, sopars, ‘brunchs’, racons de Barcelona i milers, milions de fotos sense necessitat de sortir de casa? Pagueu una quota mensual d’uns 300 euros al mes i us podeu descarregar totes les fotos que vulgueu i postejar-les a les xarxes socials sense haver d’anar de veritat als llocs per aconseguir-les. Això és una autèntica revolució de l’oci urbà.

El Riverwashing

Demanaria als periodistes que deixessin de vendre’ns la precarietat com una cosa ‘trendy’. Diuen que és «la nova tendència que arrasa entre els joves» i com «una tornada als orígens que ens permet tornar a connectar amb la naturalesa», però això del ‘riverwashing’ jo diria que consisteix simplement a anar a rentar la roba al riu per estalviar llum.

Fast and Furious: ‘food trucks’

A tots ens encanten les ‘food trucks’: menjar de carrer modern i perfecte per estar a l’aire lliure amb amics. Però això d’haver de perseguir-los amb el teu propi cotxe i donant-los cops obligant-los a parar no ho acabo de veure. Seré un carca, però prefereixo les ‘food trucks’ aparcades i quietes. Vull menjar, no vull embolics ni amb la meva assegurança ni amb la policia. ¡Vaig trigar 4 hores a aconseguir un entrepà de ‘pulled pork’ i vaig haver de disparar a les rodes del camió per aturar-lo! A sobre, la ‘food truck’ va bolcar. ¿Podem deixar de posar rodes als restaurants? Alguns volem fonaments.

Rubén

Com tots els joves de la Ciutat Comtal, el Rubén s’ha fet còmic. I només ha fet dues actuacions i ja s’està queixant que «avui dia no es pot fer humor de res» i que els acudits que feia abans (dijous passat) és impensable fer-los avui dia. Li poso un vermell per pesat i animo tothom a cancel·lar-lo abans ni tan sols de fer-se famós, perquè és pesadíssim.

Temes:

Humor