On Catalunya

EL SEMÀFOR D’EL MUNDO TODAY

«Vaig anar a una festa però no em vaig poder divertir perquè el veí de baix no parava de fer soroll»

L’actualitat del demà de Barcelona

Friends Having Fun at Party

Friends Having Fun at Party / 123RF

1
Es llegeix en minuts

El veí de baix

És una pena que hi hagi veïns tan mal educats, especialment als pisos de baix. L’altre dia vaig organitzar una festa a casa amb uns amics i el veí de baix no va deixar de fer soroll en tota la nit. Que si cops amb l’escombra, que si crits, fins i tot va pujar en diverses ocasions a timbrar-nos i va trencar tot el ritme de la festa. És lamentable que hi hagi gent així. Espero que es mudi al més aviat possible.

Escacs al Raval

La violència d’aquest barri s’ha traslladat al tauler d’escacs. L’altre dia vaig baixar a jugar a una plaça amb tota la bona intenció i els homes que eren allà em van matar tots els peons, em van destrossar les torres i no van deixar d’assetjar el meu rei fins que vaig marxar. Espero que l’Ajuntament prengui mesures perquè no és normal la malvolença d’aquesta gent, jo només em volia divertir.

Restaurant gallec La Lágrima

La setmana passada vaig estar en aquest restaurant i em va semblar que estava molt ben ambientat. Els cambrers no deixaven de plorar ni per un segon i els plors dels cuiners s’escoltaven fins i tot fora del restaurant. L’ambient trist i depriment era realment màgic. L’única pega que m’atreviria a posar és que el menjar és massa salat, cosa que ens va fer plorar a tots els clients.

Rubén

Després d’uns dies bastant tranquils a l’oficina, el Rubèn va decidir treure el tema de la vacunació dels futbolistes, cosa que va provocar un debat molt tens entre tots els companys i va espatllar el bon ambient laboral que havíem creat. És cert que ell va treure el tema perquè jo l’hi vaig preguntar, però de vegades hi ha preguntes que és millor no respondre, i això el Rubén ho hauria de saber perfectament.

Temes:

Humor