On Catalunya

No gastis

4 activitats gratuïtes que no us podeu perdre

Festes a la Rambla i una setmana de dissenyador, entre el més destacat de la setmana

barcelona/Sin título-1.jpg

barcelona/Sin título-1.jpg

1
Es llegeix en minuts

Una setmana dissenyada per a tu

Fotografia, pintura, arquitectura i fins i tot enginyeria, tot de dissenyador. Fins al 17 de juny, Barcelona celebra la Design Week ‘21 amb desenes de conferències, exposicions i activitats. Una de les novetats d’aquest any: l’exposició «Visions mediterrànies» a SINERGIA (Gran Via Corts Catalanes, 753), acabada d’inaugurar.


Dona-li una mica de vida a la Rambla

Després de la pandèmia i la pèrdua de turisme, el carrer més massificat de Barcelona ha tornat a mirar als seus ciutadans. Per això, el 2020 va néixer Baixa a la Rambla, una iniciativa per obrir el carrer als barcelonins. Fins al 20 de juny, activitats per a tots els públics, moltes d’elles gratuïtes. 

Itàlia i Catalunya, unides per la música

Notícies relacionades

Amb el cicle de música BCN Z Sessions, Casa SEAT (passeig de Gràcia, 109) connecta Itàlia i Catalunya a través de la seva música, convidant artistes emergents de les dues vores del Mediterrani i col·locant-los junts sobre l’escenari. Serà aquest dissabte, en dues sessions, una a les 12 i una altra a les 18.30. 


Tecnologia, ‘djs’ i art conceptual en un claustre

Al costat de la Ciutadella s’amaga un dels centres cívics més bonics de la ciutat: el Convent de Sant Agustí (Comerç, 36). Passa-t’hi amb l’excusa que són els últims dies de la XII Mostra Sonora i Visual (fins diumenge), un cicle de concerts, directes, ‘performances’ i exposicions amb molta tecnologia.

Temes:

Gratis