On Catalunya

EL SEMÀFOR D’EL MUNDO TODAY

«Vaig anar a la nòria del Tibidabo i és tan romàntica que la meva parella es va enamorar d’un altre»

L’actualitat del demà de Barcelona

«Vaig anar a la nòria del Tibidabo i és tan romàntica que la meva parella es va enamorar d’un altre»
1
Es llegeix en minuts

Barques de la Ciutadella

Vas amb tota la bona intenció de passar una tarda romàntica amb la parella al llac i després resulta que ella ni rema ni t’estima ni res. Després d’una hora fent voltes, els braços se’m van cansar tant que era incapaç d’arribar a la vora, mentre la meva parella m’anava cridant que es marejava i que, sisplau, mirés de donar la volta a la barca, que en la seva defensa sí que reconeixeré que es va posar de cap per avall.

Rafa Nadal

Quin impresentable el tennista Rafa Nadal. Me’l vaig trobar pel carrer i li vaig demanar que em firmés un autògraf, però va respondre que no al·legant que no era Rafa Nadal. Després de seguir-lo durant diversos carrers, Nadal em va suplicar que el deixés en pau insistint que no era Rafa Nadal. Després vaig veure que Rafa Nadal estava jugant en directe un torneig i que no podia ser ell, però quin impresentable.

Nòria del Tibidabo

Vaig pujar amb la meva nòvia per viure una vetllada romàntica mirant les vistes de la ciutat i del mar, però la nòria és tan romàntica, l’atmosfera que es crea és tan especial, que la meva nòvia es va acabar enamorant del noi que es va asseure amb nosaltres a la cabina. Realment va ser molt bonic assistir a aquest enamorament sobtat. L’única nota negativa que hi posaria és que no poguessin disfrutar de la intimitat perquè jo era allà.

Rubén

El Rubén ha estat tota la setmana insuportable demanant que el vagi a visitar. Mai havia vist una persona tan demandant en la meva vida. Cada dos per tres rebo un missatge seu preguntant-me quan aniré a veure’l com si jo no tingués altres coses que fer. És cert que és a l’hospital perquè el vaig atropellar i em vaig comprometre a portar-li alguns objectes personals, però tampoc es pot anar així per la vida.

Temes:

Humor