On Catalunya

EL SEMÀFOR D’EL MUNDO TODAY

«Vaig anar a una classe de meditació i no vaig poder deixar de meditar sobre que estava pagant 50 € per meditar»

L’actualitat del demà de Barcelona

«Vaig anar a una classe de meditació i no vaig poder deixar de meditar sobre que estava pagant 50 € per meditar»
1
Es llegeix en minuts

Classe de meditació

Vaig anar a una classe de meditació i no vaig poder deixar de meditar sobre que estava pagant 50 euros per meditar quan podria meditar gratis a casa. Sens dubte és una cosa per la qual val la pena meditar. El professor també hauria de meditar sobre la manera de guanyar-se la vida amb la meditació. Tot i que, si no hagués pagat, no hauria meditat tant, així que ara hauré de meditar sobre si m’he equivocat amb aquest text.

La mascareta

Espero que, quan tot això acabi, es pugui continuar portant mascareta perquè jo ja m’hi he acostumat i no vull deixar d’utilitzar-la. He aprofitat aquest any per deixar-me set tipus de bigoti diferents, m’he posat vuit ortodòncies i he menjat altes quantitats de ceba diàries sense que ningú del meu entorn sospités res. Si li dono el taronja i no el verd és perquè jo sí que he ensumat i vist tot això.

Cuidar plantes

No hi ha res millor que es pugui fer a Barcelona en el dia d’avui que cuidar plantes. Gràcies a la seva increïble tecnologia, al posar-los aigua van creixent, i si les poses al sol es van fent més fortes i boniques, però si et passes amb alguna de les dues coses, s’espatllen. No sé qui ha inventat això, però em sembla un autèntic geni. Tant de bo hi hagués més coses com les plantes. El món seria molt millor.

Rubén

El Rubén s’ha tornat a tirar les restriccions de mobilitat a l’esquena. Aquesta setmana el senyoret, desatenent totes les normes, se n’ha anat a l’Àfrica subsahariana de vacances mentre els altres ens quedem sense poder sortir del Barcelonès. Que sí, que molts diran que el Rubén està ajudant a potabilitzar l’aigua del desert, però les coses no es fan així i ja és hora que algú ho digui clarament.

Temes:

Humor