ON / OFF

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

Juan Manuel Freire

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

ON

Ferran Palau, minimalisme majúscul

Ferran Palau, minimalisme majúsculAmb el mínim, o millor dit, amb el poc ben escollit i definit, Palau sempre sap aconseguir el màxim. La millor mostra fins ara és ‘Parc’, un dels discos de l’any. El seu repertori sonarà dissabte, dia 24, en una doble sessió a la sala Barts (18.30 i 20.30 h.).


Qüestió de ‘Classe’

Qüestió de ‘Classe’

En aquesta celebrada obra de teatre irlandesa, aquí dirigida per Pau Carrió, una trobada entre pares (Carlota Olcina, Pau Roca) i professor (Pol López) posa sobre la taula, o sobre el pupitre, qüestions de privilegi i classe. Pocs dies ja per veure-la: fins al 9 de maig a la Villarroel.


Tornada d’un supergrup nacional

Tornada d’un supergrup nacional

Des de finals del 2016, Grupo de Expertos Solynieve, el supergrup de country-rock amb accent andalús que colideren Manu Ferrón i J. de Los Planetas, amb prou feines es deixa veure o sentir. Això canviarà amb el seu concert de dissabte, dia 24, al Coliseum. Retrobament amb uns grans.

Clàssic de Denis a la Filmo

Clàssic de Denis a la Filmo

‘Beau travail’ és per a molts, i amb raó, la millor pel·lícula de Claire Denis. Aquesta aventura intel·lectual alhora que sensorial podrà recuperar-se dimecres, dia 28, a les 16.30 h, a la Filmoteca. I amb presentació de Mar Canet (La Casa Del Cine).


OFF

OFFGreta Van Fleet han tret un altre disc

Greta Van Fleet han tret un altre disc

Notícies relacionades

I, sí, d’acord, és diferent de l’anterior, però això no significa que sigui més interessant. Quan deixen d’imitar Led Zeppelin, poden marcar-se cançons grunge o folk-rock sense gaire pes musical o literari.