On Catalunya

No gastis

4 activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona

Concert d’orgue i ioga a la platja, entre el millor de la setmana

1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

L’orgue amb més ritme no és el cor

Continua la XXXI edició de concerts d’orgue de la Catedral. Dimecres 21 a les 20 h és el torn de Jonatan Carbó, professor d’orgue i músic que sol realitzar concerts combinant el so del protagonista del cicle amb altres instruments. El mes que ve, el 19 de maig, últim concert del cicle.


Celebra el Sant Jordi amb temps

Aquest cap de setmana, 17 i 18 d’abril, Barcelona organitza ‘Món llibre’, una prèvia de Sant Jordi plena de llibres, autors i circuits culturals. Entre la seva programació destaquen les portes obertes del Macba i CCCB i les presentacions de llibres i circuits de literatura infantil per biblioteques de tot Barcelona. 

Medita al ritme de les onades

Notícies relacionades

«Practicar ioga a la platja permet una meditació constant amb el ritme de les onades i el so del vent», asseguren Claudia i Noelia, instructores d’aquesta disciplina. Les seves classes, gratuïtes i davant el mar, són els diumenges de 10 a 11 h. Una manera perfecta de donar la benvinguda al sol primaveral.


Una fira per superar la crisi del coronavirus

Al costat de la salut (física i mental), hi ha l’altra gran afectada de la pandèmia: l’economia. Per això neix Barcelona reAct, una fira al Disseny Hub Barcelona (plaça de les Glòries Catalanes, 38) que acollirà tota mena de conferències amb el mateix eix en comú: reptes per reactivar l’entramat econòmic català. Aquest divendres, l’últim dia.

Temes:

Gratis