On Catalunya

NO GASTEU

4 activitats gratuïtes que no us podeu perdre a Barcelona

Celebra la Setmana Santa amb una allau de portes obertes

4 activitats gratuïtes que no us podeu perdre a Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Setmana Santa i tots els museus gratis

Diumenge de Pasqua és també el primer diumenge d’abril, així que toca sessió de portes obertes a museus, parcs i centres culturals. Aprofita per veure el CCCB, el Macba, el MNAC o el botànic de Montjuïc, entre d’altres. En total, centenars d’activitats gratuïtes per tot Barcelona. Els horaris, a les seves respectives webs.


Una dècada d’una Barcelona molt blava

El Museu de Ciències Naturals (sí, el bloc blau del Fòrum) compleix deu anys. Per celebrar-ho, tindrà les portes obertes el dia 10 de cada mes. I no només això: ha promès 10 sorpreses durant el 2021. La primera, una rèplica del gabinet de curiositats de la família Salvador, declarat bé d’interès nacional. Aviat, més.

Un festival amb memòria fotogràfica

Notícies relacionades

Lumínic, el festival de fotografia de Sant Cugat del Vallès (a la foto), celebra el seu tercer aniversari generant espais on parlar d’aquest art en totes les seves dimensions. El seu programa inclou des d’exposicions (com ‘Després del record’, al MNAC) fins a xerrades, taules rodones i conferències. Fins al 2 de maig.


Antoni Gaudí, de visita per casa teva

Barcelona sense Gaudí no seria Barcelona. Però pocs barcelonins trepitjàvem aquests edificis modernistes, ja fos pels preus, la seva quotidianitat o la invasió turística pre-Covid. Per això, el Palau Güell ha habilitat una visita virtual 360è per descobrir aquest monument a fons i de manera immersiva, sense pagar entrada i des de casa. 

Temes:

Gratis