On Catalunya

No gastis

Cinc activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona

Una xerrada amb un exorcista i cultura en un local de moda, entre el millor d’aquesta setmana

Cinc activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Tan a la moda com una moció de censura

La Nau Bostik (Ferran Turné, 11) està alçant-se com un dels epicentres del moderneig barceloní gràcies a la seva programació jove, cultural i artística. Aquest dissabte, 13, és l’últim dia per veure ‘Symbiosis’, exposició de fotografia i art urbà. I el cap de setmana que ve, una nova col·lecció fotogràfica i una altra edició del Zero Waste Market.


Com va viure Catalunya la Guerra Civil

Un cap de setmana històric. Passa’t pel Palau Robert, que exposa una trentena dels cartells propagandístics amb els quals la Generalitat republicana, durant la Guerra Civil, va voler frenar el feixisme. I aquest dissabte, assisteix al ‘webinar’ de TrekPyrenees, que parlarà de com el Pirineu va servir de ruta per als que fugien del feixisme.

Fes ‘shopping’ a l’aire lliure

Notícies relacionades

Quan van obrir les grans superfícies comercials, Barcelona es va omplir de cues. Conclusió: ens encanta anar de compres, tot i que només sigui a mirar i no ens gastem un euro. Per això, bones notícies, torna el Flea, el mercat al carrer del Raval. Serà aquest diumenge, de 10 a 18 hores, a la plaça de Blanquerna. 


Pren un cafè amb el Padre Karras

Si et diuen «exorcista», segur que penses en terror, vòmits i possessions fantasmals hollywoodianes. Però més enllà del mite, encara n’hi ha alguns en actiu. Per exemple, Joan Prat, exorcista de Vic, que serà entrevistat el dia 16 en un ‘webinar’ de la Universitat Ramon Llull. Inscripcions, al correu obs@blanquerna.edu.

Temes:

Gratis