On Catalunya

ON / OFF

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

El millor: el festival de pop fet per dones FemPop i la xerrada sobre el cosmos al CCCB. El pitjor: Balthazar perden cert toc màgic

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

Tres dies de pop fet per dones

El festival FemPop no voldria existir (és un al·legat contra la desigualtat de gènere en la música), però ens alegrem que hi sigui. Aquest any se celebra els dies 5, 6 i 7 a Granollers, Sant Quirze del Vallès i Malgrat de Mar, respectivament. Carlota Flâneur (foto) destaca al cartell. 


Un infinit (gairebé) desconegut

La sala Teatre del CCCB acull dissabte, dia 6, a les sis de la tarda, en el marc de l’exposició Mart. El mirall vermell, una xerrada entre els astrofísics Carme Jordi i Xavier Luri sobre els últims avenços en l’observació de l’espai. Cosmos també es podrà seguir ‘online’.


No més llàgrimes (ja està bé)

No més llàgrimes (ja està bé)Pau Vallvé va actuar aquest dijous a la Barts, però torna diumenge a la mateixa sala per a dues sessions més (17.00 i 20.00 hores). Presenta el repertori de ‘La vida és ara’, disc lleuger i revitalitzador que va gravar durant el confinament.  

Angelopoulos a la Filmoteca

Notícies relacionades

O més ben dit, la seva obra: el poètic i polític cineasta atenès ens va deixar el 2012. Durant tot març, es podrà repassar la seva filmografia. Aquest dimecres, dia 10, Pere Alberó presentarà quatre peces que va rodar entorn del director.


OFF

OFFBalthazar perden cert toc màgic

Aquesta dubtosa portada no feia preveure el millor disc del grup pop belga. I a ‘Sand’ li falten cançons memorables, com si els components del grup preferissin reservar-les per als seus diversos projectes paral·lels. Bons vents, això sí.