On Catalunya

EL SEMÀFOR DEL MUNDO TODAY

«L’oncle que tus al cine i la tia que fa callar a la biblioteca han unit forces al Teatre Goya»

L’actualitat del demà de Barcelona

«L’oncle que tus al cine i la tia que fa callar a la biblioteca han unit forces al Teatre Goya»
1
Es llegeix en minuts

Teatre Goya

Després d’anys actuant per separat, el tipus que tus al cine i la tia que fa callar a la biblioteca han unit forces al Teatre Goya i ara són imparables. És igual la funció que vagis a veure, el tio no deixa de tossir en cap moment però, si se t’ocorre queixar-te, la tia et fa callar de seguida, tirant-te la resta de públic a sobre. Són professionals i estan molt ben organitzats.

Pònting

Com que no tinc diners per a la corda, de moment m’he quedat dormint sota el pont uns dies. Potser això és menys frenètic que saltar, però també és molt emocionant perquè no saps què passarà al matí següent. La sensació de fred és molt intensa, i el vertigen al futur és superior al vertigen de la caiguda. L’únic dolent és que em cobren bastant per estar dormint aquí.

Bar Vero

És un bar decorat com si fos una barberia, de fet és una barberia i té horari de barberia, però et serveixen copes i menjar, de manera que pots estar allà tot el dia sense importar les restriccions. Vero s’ho ha muntat molt bé, també ha tingut sort amb el seu nom. L’única pega és que de vegades vols prendre alguna cosa sense haver de tallar-te el cabell, però és un sacrifici que es paga amb gust.

Rubén

Aquesta setmana el Rubén i jo vam fer l’amor i va ser just el que em temia. El seu egoisme en la intimitat és fins i tot superior al seu egoisme habitual. Durant tot l’acte sexual, el Rubén no deixava de preguntar-me si m’estava agradant. Després es va entossudir a provocar-me orgasmes, només per poder sentir-se tot un mascle al llit. Mai m’havia sentit tan incòmode amb algú, de veritat que s’ho hauria de fer mirar.

Temes:

Humor