On Catalunya

ON / OFF

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

El millor: el concert de Rombo i Polseguera a El Pumarejo i el festival La Inesperada. El pitjor: ens quedem (per ara) sense Arlo Parks

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

Doblet ‘indie’ a El Pumarejo

Doblet ‘indie’ a El PumarejoLa sala autogestionada de l’Hospitalet, que necessita els nostres euros, continua donant guerra de la bona. Dissabte, dia 27, proposa un programa doble: el pop lluminós de Rombo (a la foto) i el més aviat sinistre de Polseguera. Des de les 18.45 h. 


Quan la no-ficció és creativa

Quan la no-ficció és creativaLa Filmoteca i el Zumzeig acullen les sessions del festival La Inesperada, aposta pel cine d’autor amb la realitat com a base. Fins dimecres, dia 3, es podran veure pel·lícules de, per exemple, Carla Simón o Chantal Akerman (De l’autre côté, a la foto).


Una bateria, un òrgan, molt groove

Una bateria, un òrgan, molt grooveCorcs Drum&Organ, el ‘power duo’ format per l’experimentat productor electrònic Oriol Casas (bateria) i Joan Sobrevals (orgue), fa el soroll d’una superpoblada banda de soul, funk i R&B. Presenten el contagiós i imparable ‘Una altra excepció’ a la sala Upload aquest dissabte, dia 27.

L’Hospitalet, districte fèrtil per a l’art

Notícies relacionades

L’Hospitalet, districte fèrtil per a l’artL’exposició ‘Our garden needs its flowers’ mostra, com indica el seu subtítol, els fluxos i narratives artístiques del Districte Cultural de l’Hospitalet. Deu dissenyadors i cinquanta artistes visuals exhibeixen els seus treballs des de dissabte al Centre d’Art Tecla Sala.


OFF

OFFEns quedem (per ara) sense concert d’Arlo Parks  

Ens quedem (per ara) sense concert d’Arlo Parks  La pandèmia continua capgirant les visites d’artistes de fora. Ara, Arlo Parks, autora d’un gran debut R&B/soul, ha hagut d’ajornar la seva gira fins al novembre. Al 2021 li està costant ser l’any de la regeneració cultural i col·lectiva.