On Catalunya

El semàfor d’El Mundo Today

«Diuen que la cultura és segura, però vaig ensopegar a la porta del teatre»

L’actualitat del demà de Barcelona

«Diuen que la cultura és segura, però vaig ensopegar a la porta del teatre»

Jordi Cotrina

1
Es llegeix en minuts

Bufet Libre Ramón

A causa de les restriccions horàries, anar a un bufet lliure és un greu error. Ara només tens una hora i mitja per menjar tot el que puguis, i els 9 euros que pagues no compensen perquè no tens temps d’engolir tot el que t’agradaria. A més, el Ramón col·loca les safates molt separades entre elles, i això fa que perdis un temps preciós per menjar. No hi penso tornar fins que s’acabi la pandèmia.

Teatre Borràs

El sector artístic s’omple la boca al dir que la cultura és segura, però l’altre dia vaig passar caminant per davant del Teatre Borràs i vaig ensopegar a la vorera. Al caure a terra em vaig fracturar el canell i em vaig fer diverses rascades als genolls. El més greu de tot és que, des del teatre, se’n van rentar les mans dient que no es feien responsables de la meva ensopegada perquè anava amb el calçat descordat.

Sopar a casa dels exsogres

No feu cas de la promoció. És el que sembla: un infern. Se suposa que el sopar serviria per mantenir viva una relació amb els pares la meva ex que no s’havia de veure afectada després de la ruptura. Però amb bones intencions no es munta un bon pla d’oci. No és suficient, i menys si el primer tema que treus és «per què vau decidir deixar-ho, la nostra filla no ho entén». Això sí, el menjar espectacular, com sempre ho va ser. Per això li poso el semàfor taronja.

Rubén

Li he comprat unes xancletes perquè sincerament pensava que el Rubén no seria tan mesquí com per aprofitar-se de mi també en això, però amb prou feines les he portat dos dies i ja tinc els peus gelats. Mai havia passat tant fred amb una peça de calçat com amb les xancletes que m’ha venut el Rubén. El pitjor de tot és que li he exigit que em torni els meus 2,50 euros i encara no ho ha fet.

Temes:

Humor