On Catalunya

ON / OFF

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

El millor: el ‘livestream’ electrònic des del Centre Cultural Albareda i els concerts de Sen Senra. El pitjor: al doble disc de Morgan Wallen li sobra un volum

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

‘Livestream’ d’electrònica fosca

‘Livestream’ d’electrònica foscaEl festival barceloní Celobert i United We Stream Madrid uneixen forces dissabte, dia 16, per a una retransmissió des del Centre Cultural Albareda. Actuen la productora industrial Julia Bondar (foto), Serkin aka 1985 i White Solar Dog.


En una nota positiva

En una nota positivaJa hi haurà temps per a adagis tristos. El que el pianista Lluís Rodríguez Salvà oferirà divendres, dia 15, al Palau serà un programa de ‘Música per a l’esperança’ amb peces de Wagner, Mompou, Montsalvatge i Liszt.


Doble ració de seda melòdica

Doble ració de seda melòdicaEl prometedor artista pop-R&B Sen Senra (o el Blood Orange gallec) visita Barcelona amb la seva gira de teatres. Serà a Barts, dimecres, dia 20, a les 18.00 i a les 20.30 h, on presentarà el repertori de l’epé ‘Corazón cromado’.

Programa doble de John Cassavetes

Notícies relacionades

El cicle que la Filmoteca dedica a Cassavetes, padrí del cine indie, arriba al seu dia més gloriós: el mateix diumenge es podran veure ‘Noche de estreno’ (16.00 h) i ‘Una mujer bajo la influencia’ (19.00 h). Com per tenir una síndrome de Stendhal.


OFF

OFFMorgan Wallen es passa de minutatge

Morgan Wallen es passa de minutatgeNo tothom es pot permetre publicar dobles àlbums. No tothom és Prince, per desgràcia. I, sens dubte, no ho és l’artista country Morgan Wallen; al seu disc ‘Dangerous’ li sobren uns 15 dels seus 30 temes.