On Catalunya

El semàfor d’El Mundo Today

No sortir del llit, el millor pla que es pot fer a Barcelona

L’actualitat del demà de Barcelona

1
Es llegeix en minuts

Brocomole

La setmana passada vaig intentar fer brocomole, un plat que barreja bròcoli i guacamole, però segurament devia fer alguna cosa malament perquè va acabar explotant. Els bombers que van venir a casa asseguraven que m’havia deixat el gas obert i m’havia posat a fumar, però jo sé que va ser el brocomole, així que mai més tornaré a fer un plat sa com aquest. És millor fumar, que dona menys disgustos. 

Bar L’última oliva

En aquest bar et serveixen tapa amb cada consumició, el problema és que la tapa és una sola oliva, de manera que és impossible menjar-se-la. Es tracta d’un joc psicològic molt dur perquè juguen amb la novetat de posar tapa sabent que és impossible que l’agafin. Al final l’oliva acaba sent una mera decoració a la taula, ja que ningú se la menja, però els del bar poden presumir que posen tapes.

No sortir del llit durant dies

El millor pla per avui a Barcelona és ficar-se al llit i no sortir-ne en dies o potser setmanes. Sota les mantes no fa fred, ningú et molesta i pots passar-hi l’estona tant dormint com plorant. L’únic problema és haver de sortir per satisfer les necessitats bàsiques, per això també li donem el verd del nostre semàfor als orinals. 

Rubén

Tots crèiem que el 2021 el Rubén posaria seny, que després de tot el que ha passat començaria a ser una mica més empàtic, però no portem ni un mes i ja ha començat a empitjorar. La del 2021 és la pitjor versió de Rubén que hem vist en molts anys. Ara resulta que va pel carrer amb la caputxa de la caçadora posada, perquè us feu una idea de la classe de persona que és.

Temes:

Humor