On Catalunya

NO GASTIS

4 activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona

Teatre a peu de carrer i portes obertes culturals, entre les propostes més destacades d’aquests dies

1
Es llegeix en minuts

Encara estàs a temps d’un Nadal modernista

Si alguna cosa caracteritza el Nadal, són els centenars de llums per tota la ciutat. El Recinte Modernista de Sant Pau no s’ha quedat enrere i homenatja totes les festes als sanitaris a través de dibuixos infantils projectats a la façana. Es pot veure des del carrer, i es farà fins al dia de Reis.


Portes obertes de primer diumenge del mes

Aquest diumenge és el primer del 2021 i, per tant, del mes. És a dir: portes obertes en museus, parcs i centres culturals. Aprofita per veure el CCCB, el MACBA, el MNAC o el botànic de Montjuïc, entre d’altres. En total, centenars d’activitats gratuïtes per tot Barcelona. Els horaris, a les seves respectives webs.

Teatre a peu de carrer a Sarrià

Notícies relacionades

La plaça d’Artós, un dels nuclis de Sarrià, acull el dia 4 dues representacions nadalenques, L’explorador de botigues, dirigida als nens, i El passejant, amb un to d’humor pensat també per als pares. Són obres breus, entre uns 15 o 20 minuts, i la inscripció es fa a la mateixa plaça.


Comença el 2021 anant-te’n de mercat ambulant

Aquest diumenge, Fleadonia, el mercat de carrer del Raval, a la plaça Salvador Seguí (la de la Filmoteca). Substituint Santa Llúcia, la Fira de Brocanters, l’habitual mercat d’antiguitats davant la catedral, celebra una edició nadalenca fins al 7. I a Gràcia, a la Plaça de la Revolució, fins al 5, un mercat d’artesania.

Temes:

Gratis