On Catalunya

NO GASTIS

4 activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona

Microconcerts per tota la ciutat i els últims espectacles nadalencs, entre les propostes més destacades d’aquests dies

ONBARCELONA Sons de concerts

ONBARCELONA Sons de concerts

1
Es llegeix en minuts

Combustions musicals espontànies

El típic musical en què, de forma espontània, comença una cançó. Doncs així serà Barcelona fins al 5 de gener. Arriba el cicle ‘Sons de concerts’, 100 microconcerts en 50 ubicacions sorpresa (per evitar aglomeracions) per tota la ciutat. Pareu bé les orelles, podeu topar amb jazz a qualsevol cantonada.


Últims espectacles de Nadal

S’acosta el final de mes, i també el final de les activitats nadalenques a Barcelona. Per exemple, l’escenari i la Fira de Consum Responsable de la plaça de Catalunya, fins al dia 30. També el pessebre de Frederic Marès, fins al 2 de gener. O la fàbrica dels Reis d’Orient a la Fabra i Coats, fins al 4 de gener.

Deu anys d’Open House passen volant

Notícies relacionades

L’Open House, festival d’arquitectura que obre espais privats a la ciutadania, ha complert una dècada. Són els últims dies per visitar l’homenatge d’Espai Mercè Sala, al metro de Diagonal, que proposa una reflexió sobre com ens relacionem amb la nostra ciutat. Fins al 31 de desembre.


Dimarts gratuïts a la KBr de Mapfre

KBr, per als que encara no coneguin, és el nou espai de fotografia artística situat a la planta baixa de la torre Mapfre. Actualment, amb dues exposicions, una de dedicada a Bill Brandt i una altra a Paul Strand, és el millor moment per descobrir aquest nou lloc: especialment els dimarts, amb entrada gratuïta.

Temes:

Gratis