On Catalunya

No gastis

4 activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona

Els plans nadalencs i les portes obertes de diumenge, entre les propostes més destacades d’aquests dies

1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Ha arribat el mes de l’advent

Barcelona ja fa olor de Nadal: els carrers ja estan il·luminats, laFira de Santa Llúcia(en format reduït), elmercat nadalencde la Sagrada Família, el pessebre tradicional del Museu Marès (Sant Iu, 5) i, aquest any, una exposició a l’ajuntament dedicada als 10 anys de pessebres de la plaça de Sant Jaume.


Aitana i Dua Lipa a casa teva

LOS40 celebren la seva entrega de premis anual, els Music Awards 2020, amb una gala en streaming disponible ala seva web. Aquest any, a més d’anunciar els guardonats, actuaran Aitana, Dua Lipa, C Tangana, Bisbal, Tones&I, Maluma, Pablo Alborán i Pablo López, entre d’altres. Serà aquest dissabte, 5 desembre.


El mercat més artístic

Notícies relacionades

Lagaleria Esther Montoriol(Diputació, 339) organitza elDelicARTessen, el seu mercat anual dedicat a l’art en totes les seves disciplines (des d’escultura fins a fotografia). Són 400 obres a la venda amb un gran rang de preus (això sí, a partir dels 100 euros). I és gratis anar a mirar. Fins al 9 de gener.


Primer diumenge de mes

Aquest diumenge és el primer de desembre. Ja sabem què significa això, portes obertes en museus, parcs i centres culturals com elCCCB, elMACBA, elMNAC o elbotànic de Montjuïc, entre altres. En total, centenars d’activitats gratuïtes per tot Barcelona. A les seves respectives webs tens els horaris.