On Catalunya

ON / OFF

Els millors plans d'aquesta setmana a Barcelona

El millor: l'acústic de The New Raemon a Sala Barcelona i el festival de cine africà Wallay! El pitjor: Raye no ens dona tots els 'hits' necessaris

zentauroepp55969748 onbarcelona onoff201124122609

zentauroepp55969748 onbarcelona onoff201124122609

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

ON

Fent esses per la vida 

L’alegria està sobrevalorada. Ho recorda The New Raemon al seu recent ‘Coplas del andar torcido’, disc dens i visceral que presenta aquest divendres, dia 27, en acústic a Sala BCN. El preu és amic: 12 euros.


Àfrica en pantalla gran

I quan diem «gran», diem «gran» de veritat. Wallay!, el festival de cine africà de Barcelona, no es desenvolupa només ‘online’, sinó que ofereix també sessions a la Filmoteca. Com ‘Flatland’ (foto), aquest diumenge, dia 29, a les 19.30 h.


Banksy encara no se n’ha anat 

‘The world of Banksy’, exposició immersiva sobre el mestre de l’art de carrer, amb un centenar de recreacions a mida real de les seves obres, ha sigut prorrogada fins a entrat el 2021. Espai Trafalgar, de dimarts a diumenge, de 10.00 a 20.00 h.


El batec d’una comunitat artística

Notícies relacionades

Aquest dissabte se celebra, de 18.00 a 22.00 h., ‘Seismes’, la festa col·lectiva i oberta dels artistes residents de Fabra i Coats. Per conèixer el talent d’aquests creadors, fa falta registrar-se prèviament a la web del centre artístic.


OFF

De Raye n’esperàvem la lluna

I el seu esperat disc (més o menys) llarg, ‘Euphoric sad songs’, no acaba de ser euforitzant ni emotiu. La compositora i cantant pop/R&B encara ha d’igualar ‘Please don’t touch’, una cançó que hauria de ser ‘hit’ a tota la galàxia.