On Catalunya

no gastis

Cinc activitats gratuïtes a Barcelona que no et pots perdre

Una instal·lació lluminosa al pavelló Mies van der Rohe i un cicle de cine dedicat a les dones en la ciència són les activitats imperdibles d'aquests dies

pabellon

pabellon

1
Es llegeix en minuts
Eva Melús

¿T’ho vols passar bé i no gastar? Estàs de sort, aquí trobaràs les millors activitats a Barcelona sense haver de rascar-te la butxaca.

1. El pavelló Mies van der Rohe, redibuixat amb llums

El pavelló Mies van der Rohe es vesteix de llums: ‘Big Bang Building Light!’ és una intervenció de l’artista Mario Pasqualotto que redibuixa amb llum les línies de l’edifici (foto). De dissabte, 8, a dimecres, 12, i de divendres, 14, a diumenge, 16, de 18.30 a 20.00 hores. 


2. Música inspirada en una exposició

La Fundació Joan Miró acull diumenge, dia 9, a les 11.00 i a les 13.00 hores, dues sessions d’una hora del concert ’Improvisacions musicals en art sonor?’ interpretacions dels alumnes de l’ESMUC inspirades en les obres de l’exposició ‘Art sonor?’. Gratuït amb l’entrada de l’exposició.


3. Visites exprés al Born Centre de Cultura i Memòria

El Born Centre de Cultura i Memòria (plaça Comercial, 12) celebra Santa Eulàlia, dimecres, dia 12, amb visites gratuïtes exprés de 30 minuts al jaciment de la Barcelona de 1700. De 12.00 a 14.00 i de 17.00 a 19.00 hores. 


4. Cine per reivindicar les dones científiques

Notícies relacionades

El Centre Cívic Urgell (Urgell, 145) ofereix durant el primer trimestre activitats diverses per reivindicar el paper de la dones en la ciència. Dilluns, dia 10, s¡inaugura l’exposició ‘Dones de ciència’ (fins al 18 de març) i també el seu cicle de ‘Dones de ciència al cinema’, en versió original subtitulada en castellà. El primer títol és ‘Donna Haraway read the National Geografic of Primates’ (19.00 hores). En les pròximes setmanes es projectaran ‘Marie Curie’ i ‘Hidden figures’.


5. El MNAC, gratis per a les Laies per Santa Eulàlia

Santa Eulàlia convida. Per exemple, el MNAC ofereix l’entrada gratuïta a totes les Laies i un acompanyant de dimarts, dia 11, a diumenge, 16. I dimecres, dia 12, de 10.00 a 18.00 hores, a tothom.

Temes:

Gratis