No gastis

6 activitats gratuïtes a Barcelona que no et pots perdre

Un taller mediambiental, una fira de jocs i creativitat i un espectacle de màgia són les activitats més interessants d'aquests dies

Eva Melús

6 activitats gratuïtes a Barcelona que no et pots perdre

Si no t’ha tocat la loteria de Nadal no pateixis, et proposem 6 activitats per als pròxims dies que no et costaran ni un cèntim.

1. Cartes als Reis al pailebot ‘Santa Eulàlia’

El correu marítim és una gran opció per enviar la carta als Reis Mags. Un carter reial recollirà els missatges al paleibot Santa Eulàlia de divendres, 27 de desembre, a dissabte, 4 de gener, d’11.00 a 14.00 i 16.00 a 19.00 hores, al moll de la Fusta.


2. Màgia per convertir els adults en nens

Divendres, dia 27, a les 12.00, hi ha màgia al Centre Cívic Teixonera (Arenys, 75). El Mag Xema Solé, conegut per les seves aparicions a la televisió i les seves actuacions amb el senyor Barragán, prepara un gran truc per acabar l’any: transformar els nens en prestidigitadors i els adults en nens. L’aforament per veure aquest xou, titulat ‘Viatge a Magicolàndia’, està limitat a la capacitat de la sala.


3. Projeccions al CCCB al ritme de les estacions

¡Al ritme de les estacions! és el nom del programa de projeccions nadalenques del CCCB (Montalegre, 5) per a famílies amb nens a partir de 2 anys. Quatre pel·lícules d’animació, un espectacle cinematogràfic i un musical aniran repassant el cicle natural fins divendres, 3 de gener. Divendres, 27 de desembre, es veurà l’espectacle Cançons per a infants i bestioles (17.00 hores). Dissabte, 28, es projectarà ‘Neu i els arbres màgics’ (12.00), i diumenge, 29, ‘L’hivern i la primavera al regne d’Escampeta’ (12.00).


4. Un xou infantil amb ombres i llums interactives

El Centre Cívic Can Basté (Fabra i Puig, 274-276) proposa un taller mediambiental on s’ensenyarà a crear un portamonedes amb brics (divendres, dia 27, a les 17.00). També oferirà l’espectacle ‘Temps de llum’ (foto), de la companyia Clardelluna (dissabte, 28, a les 18.30 hores), que amb marionetes, teatre d’ombres i instal·lacions lluminoses interactives traslladarà el públic al món dels somnis i el farà sentir el pas de les estacions. Està concebut per a famílies amb nens de fins a 6 anys.


5. Fira de jocs i creativitat a Gràcia

Nadalàctic dona nom a la Fira de Nadal de Gràcia del Joc i la Creativitat que se celebra a la plaça del Sol de divendres, 27, a dimarts, 31: tallers creatius, risoteràpia, experimentació sonora, espectacles, contacontes, jocs de taula i intercanvi de joguines. De 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00 hores (el dia 31, només de 10.00 a 14.00).


6. Xicana, la pallassa que fa màgia quan no vol

Xicana, una pallassa que fa màgia quan no vol però no pot fer màgia quan vol, desplegarà els seus trucs plens de tendresa diumenge, 29, d’11.00 a 14.00 a la plaça de les Glòries Catalanes (en el tram al final del carrer del Dos de Maig). Un espectacle per a nens i adults sensibles. 
 

Temes: Gratis